Kaktusser på Roskilde festival - Tuborg Villa

Comment

Kaktusser på Roskilde festival - Tuborg Villa

I år rykkede vores kaktusser med ind i mediebyen på Roskilde festival 2017. Her pyntede de i Tuborg Villa, dette års Tuborg Bar på festivallen. Projektet er smukt udført som et design samarbejde mellem V1 Gallery, HAY, B&O og Kvadrat.

Foto credit : Morten Bengtsson

Comment

Cats & Plants

Comment

Cats & Plants

Vores nye absolut yndlings bog CATS & PLANTS. 
Bogen er en debut udgivelse af Chicago kunsteren Stephen Eichhorn. 152 sider fyldt med farverrige og skøre katte og plante collager. 
Vi har 15 stk i butikken som de eneste i Danmark pt. Så hvis I også elsker planter, katte og kunst - så skynd jer at fingeren i den. 

Bogen kan købes hos Kaktus København for 300 kr

Foto: Zioxla

Comment

Vores nye website - "Plantedesign til Virksomheder"

Comment

Vores nye website - "Plantedesign til Virksomheder"

Juhuuu - vores helt nye website er nu oppe og køre og vi tilbyder nu planteløsninger til virksomheder, restauranter, kontorer og showroom. 

For at fejrer vores nye site tilbyder vi  -15% på ALLE køb virksomheds-køb i hele februar -  Så det er nu at I skal springe på og få masser grønne smukke og hårdfører planter. 
Vi tilbyder både specialdesignede løsninger, styling, den nemme kaktus-kasse samt udlån af planter. Få inspiration til seje indretninger og plantedesign ved at kigge her på bloggen eller på vores side : www.kaktuskbh.dk/virksomheder/ og giv os et ring til en uforpligtigende snak om hvordan at vi kan "kaktusse" jeres virksomhed op. 

Screen Shot 2017-02-03 at 15.31.45.png

Se mere på vores nye virksomheds-site her : www.kaktuskbh.dk/virksomheder/ og kontakt os endelig hvis du og din virksomhed har nogen ideer og spørgsmål. 

Vi glæder os til at komme forbi jer med flotte planter
Kaktus-kærlighed fra Gro, Cille og Maja 

Comment

Depanneur og Kaktus på Formland

Comment

Depanneur og Kaktus på Formland

På bolig- og interiørmessen Formland har vi fyldt vores yndlingsbar Depanneur med kaktusser. Depanneur har rykket lidt af Nørrebro med sig til Herning og skabt en smuk bar, hvor vi har grønnet den op med fine ørkenplanter. Vi er til at finde i området ONE, kurateret af Trendforskeren Mads Arlien-Søborg, hvor de bedste bud på tidens nye innovative koncepter og produkter er til at finde. 

IMG_5504.JPG
IMG_5500.JPG
IMG_5519.JPG
IMG_5516.JPG
IMG_5518.JPG
IMG_5502.JPG
IMG_5510.JPG

Hvis du er i Herning i weekenden, så smut forbi Formland og besøg det gode hold bag Depanneur der vil skænke dig den allerbedste kop kaffe.  Og hvis du er i København, så kan du altid svinge forbi til din næste kop morgenkaffe eller din fyraftens øl på Nørrebros dejligste  www.depanneur.dk

Comment

Vintervækst - 20%

Comment

Vintervækst - 20%

Vores vintereventyr er nået en ende og imorgen, Lørdag d. 28 Januar har vi sidste dag i vores POP-UP butik på Gl. Kongevej. Vi vil fejrer at vinteren er ved at slutte og lade foråret komme an ved at tilbyd på -20% på ALLE vare i hele butikken. 
Så kom forbi Vintervækst på Gl. Kongevej 141, imorgen kl. 10 - 16 og få smukke kaktusser fra Kaktus København , planteplaneter og galaxer fra Kaja Skytte, skønne kiminoer fra Skovgaaard og de fineste akvareller fra Matilde Friese til - 20 % . 

IMG_5413.JPG

Vores fine identitet designet af Signe Ohrt og Louise Jakobsen fra Studio Oh Ja

IMG_5414.JPG
IMG_5416.JPG
IMG_5418.JPG

TAK til alle der har støttet vores vinter pop-up Vintervækst, vi kommer til at savne Gammel Kongevej og det fine Vinterunivers. 

VINTERVÆKST
Gl. Kongevej 141
Frederiksberg

Comment

Kaktuspotter fra FRAMA design studio

1 Comment

Kaktuspotter fra FRAMA design studio

YEY - Vi har indgået et nyt spændende samarbejde og har fået seje nye håndlavede potter på hylden. Vi mødte Francisco, den portugisiske designer bag Frama Design Studio da han var på ferie her i København. Vi snakkede med ham om potter, materialer og farver, og om hvordan at vi kunne lave en specialdesignet krukke til formen på en kaktus. 
FRAMAs mål var at skabe en pottekollektion der kombinerede kaktussens former med traditionel portugisisk håndværk. Potterne bliver fremstillet af traditionel ler og lavet i hånden af Rui, den potugisiske keramiker. De er alle unikke og specialdesignet til Kaktus København.  Vi er vilde med deres udtryk og udformning og kan næsten dufte og mærke den portugiske varme og håndværk når vi kigger på dem.

Få de smukke håndlavet potter i butikken fra 180 kr - 380 kr. 

Se mere om FRAMA design studio her www.facebook.com/framastudio

1 Comment

Kaktus & Vin - Marvelous !!

Comment

Kaktus & Vin - Marvelous !!

Vi har tænkt lidt over, hvordan at vi kommer godt igennem en kold Januar. Og svaret har vi fundet - del en flaske vin med et par gode venner. Vi har derfor teamet op med de seje drenge bag South and Sons så vi i hele Januar har vores yndlingsvin på hylden i kaktusbutikken. Vinen hedder Marvelous og vi synes, at den er helt vidunderlig. South and Sons sælger Sydafrikanske vine - og både rødvinen og hvidvinen får dig til at glemme at det er koldt. 

Køb vinen sammen med din kaktus. Vi laver yndlings-sættet med vin og kaktus som du kan give til en ven og ønsk god januar. 

Marvelous vin fra South & Son. 140kr.
Tilbuddet gælder fra lørdag d. 14 Januar til om med lørdag d. 4 februar 2017. 

Comment

Godt nytår

Comment

Godt nytår

G O D T N Y T Å R 

Hvis livet engang i mellem kan give følelsen af at være et ballondyr fanget i en kaktuspark - så husk at danse tango og lad os sammen heppe på kærlighed og fælleskab! 

Tak for et fantastisk og spændende år 2016 og vi glæder os helt vildt til at fortsætte kaktuseventyret i 2017. 
År 2017 kommer til at byde på nye grønne, hemmelige og vilde projekter - som vi glæder os til at dele med jer....

Kaktus Kærlighed og Godt Nytår
Cille, Gro & maja
 

Tumbleweed Tango film: 
Directors: Samuel Stephens og Chris Wolfgang Mauch

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #24

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #24

Rigtig glædelig jul! År 2016 har på mange måder været et vildt år. Vi er så taknemmlige for alle jer der har fulgt og støttet vores kaktusprojekt. Foråret bød på Københavnernes Plantemarked, hvor vi samlede seje plantekoncepter og spredte flower power i byen. I sol, regn og blæst havde vi fantastisk sommer i Torvehallerne med den fineste kaktusstand. Efteråret tog os på tur til Sydspanien for at udforske nye og vilde kaktusser og sukkulenter som vi nu har fået hjem til butikken. Og så blev det vinter, og vi fejrede december med at bygge "Vintervækst", en ny pop op butik på Gl. Kongevej. Nu er det den 24 december og vi er helt høje på alle de kaktusser der nu ligger under juletræerne og venter på at blive pakket op. 
Tak fordi I er så vildt søde, vi kunne ikke have gjort det uden jer.

Københavnernes Plantemarked 

Kaktus København i Torvehallerne 

Kaktuspigerne på rejse 

Vintervækst POP-UP butik på Gl. Kongevej 

Foto: Oscar Haumann / Zevegraf

Hvilken kaktus ønsker i jer? Vi ønsker os alle kaktusser i hele verden, og så ønsker vi os, traditionen tro, at I skruer helt op for volumen og trykker PLAY: 
 

Rigtig god juleferie og pas godt på hinanden og planterne.
Feliz navidad og glædelig kaktusjul
Gro, Cille & Maja

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #23

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #23

Vi har et pigecrush på de her to er vidunderlige damer bag Vermouth Søndag.  I sommers kom Julie og Tine rullende med deres mobile Vermouthbar til vores plantemarked og skabte den bedste stemning med krydret og kølige Vermouth på Sønderboulevard. Vi var solgt og opdagende hurtigt, at vi måtte se dem og Vermouthen igen. Konceptet blev simpelt og godt; Vermouth og Vild Ørken – en sommergadefest foran kaktusbutikken, hvor pigerne serverede Vermouth og vi hyldede de smukke Ørkenroser. Vi glæder os til at sparke det nye år i gang med en fest med Vermouth-damerne.

Hvilken kaktus ønsker I jer?  Vi faldt med det samme over de her to mastodonter. De står her flotte og strutter i vejret og er ikke sådan lige til at slå omkuld i vinden. Det er så fascinerende med den jordnære kraft. No bulshit – vi elsker de her kaktusser der vil passe perfekt til vores mobile Vermouthbar.

D 23 DECEMBER er der 20% på disse kæmpe søjler.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #22

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #22

IMG_2191.JPG

Her er Niko fra Alternativet. Vi lærte Niko at kende i foråret, da vi havde fornøjelsen af at blive inviteret en tur på Christiansborg til en snak om at "grønne" den grønne gang endnu mere op. Det blev til et spændende samarbejde, hvor vi sammen med keramikeren Sisse Lee fik speciallavet grønne potter med Alternativets 5 værdier; mod, gennemsigtighed, ydmyghed, humor, empati og generøsitet. Vi bakker op om Niko Grunfeld og hele Alternativet der kæmper for at gøre byen grønnere, skabe innovation og fokusere på et sprudlende kunst- og kultur miljø. Fortsæt det gode arbejde. Vi hepper på jer.

IMG_2189.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig den her flotte Opuntia-kaktus. Det første der falder mig ind, når jeg ser den at at den er inviterende og sjov.  Farven er frisk gul-grøn der vækker opsigt. Jeg kan godt lide at den har et legende og levende udtryk - lidt ligesom en funky discokugle der lyser op i vinterkulden. 

IMG_2190.JPG

D 22. DECEMBER er der 20% på alle gule opuntia-kaktusser. Normal pris 100 kr. Idag kun 80kr. 

Comment

Hvilke kaktus ønsker du dig? #21

Comment

Hvilke kaktus ønsker du dig? #21

IMG_2195.JPG

Her har vi Christian – en af de tre fyre bag det dejlige Kødbyens Mad og Marked. Siden 2015 har de samlet de bedste Street Food koncepter og skabt et marked, som man har lyst til at hænge ud på hver weekend. Vi slog hovederne sammen og besluttede os for at teame op og lave et samarbejde hen over sommeren. Det endte ud i en masse dejlige grønne markeder, hvor vi som kaktusbutik samlede forskellige seje koncepter og inviterede til Københavnernes Plantemarked. Vi holder meget af drengenes gode energi og glæder os til at fylde Kødbyens rå asfalt med frodige planter og vilde kaktusser i 2017.

IMG_2164.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? En stor cowboykaktus! Den kunne være ret blæret som gulvkaktus, da den nærmest er et helt møbel i sig selv og fremstår som en stor saftig skulptur. Den mørkegrønne farve er dyb og lækker for øjnene at kigge på og vil helt sikkert friske et hvert hjem op. To af dem tak.

IMG_2163.JPG

D 21. DECEMBER er der 20% på alle cowboykaktus.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #20

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #20

IMG_2100.JPG

Esben er kaktusbutikkens bæredygtighedskonsulent og bedste coach. Man kan altid regne med velovervejede råd og gode ideer, som vi tager med videre i vores fremtidsplaner og den daglige drift. Udover grøn sparring er han en kæmpe støtte til plantemarkeder, hvor han flere gange har siddet på en omvendt lerpotte og ompottet hundredevis af kaktusser. I år friede han til kaktuspigen Gro, så vi glæder os alle til et rørende og smukt bryllup mellem store planter og måske i grønne kjoler. Vi er så glade for at kende Esben og glæder os til et spændende år 2017 med store satsninger, hvor vi sammen udfolder nogle af vores drømme.

IMG_2101.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg kan vildt godt lide planteplaneterne. Det er en ret genial måde at hænge planter på, fordi de har et let udtryk og svæver i luften. Planteplaneterne er flot designet med materialer som messing, kokosfibre og hårdføre planter, der gør dem i stand til at leve i årevis. Denne fortolkning af de japanske kokadama er så godt udført, at man får lyst til at samle på dem og fylde hele ens loft med svævende planter.

IMG_2105.JPG

D 20 DECEMBER er der 20% på alle planteplaneter.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #19

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #19

IMG_1909.JPG
IMG_1905.JPG

Cecilie er den bedste kaktuspige man kunne ønske sig. Hun er så fin og bom stærk på samme gang. I butikken fixer hun alt og sørger for god stemning. Vi har nu haft glæde af at kende Cecilie et år mere og vi bliver for hver dag mere og mere imponerede over hendes evner indenfor kaktus-branchen der er sej og stikkende. Hun er unik og vi glæder os til at invitere hende med videre på nye eventyr i 2017.

IMG_1908.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig denne særlige porcelæns-ugle med kuglekaktus i. Jeg er vild med vores nyeste keramiker Mathilde Digmanns, fordi hendes håndlavet krukker gør kaktusbutikken endnu mere levende. Hendes univers er finurligt og fint med krukker formet som vilde dyr og menneskeansigter. De er et hit og sådan en må jeg en dag have stående i mit hjem.

IMG_1906.JPG

D 19 DECEMBER er der 20% på denne ugle-krukke med kaktuskugle i. Normalpris 650 kr. I dag 520 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #18

2 Comments

Hvilken kaktus ønsker du dig? #18

IMG_2007.JPG

Her er den dygtige fotograf Oscar. Oscar skyder skarpe billeder og står bag fotostudioet Zevegraf. Han har nærmest være Kaktus Københavns husfotograf lige fra staren af og drøner altid forbi vores events til en skål. Bag hans kamera får han foreviget vores minder i fine billeder og stemninger. Han er en kæmpe fornøjelse at samarbejde med og har vist enorm tålmodighed overfor os til tider fjollede kaktuspiger. Vi har netop lige lavet et spændende foto-projekt med Oscar, som vi glæder os til at vise jer i det nye år. Vi er heldige at have lært Oscar at kende.

IMG_2010.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig den blå agave. Den er helt picture perfect! Oppefra ligner den en kæmpe stjerne og den lyseblåfarve står i rigtig fed kontrast til de sorte skarpe spidser. Jeg håber på, at den sniger sig ind under juletræet så jeg kan få en sej ørkenplante til samlingen.

IMG_2005.JPG

D 18 DECEMBER er der 20% på denne kæmpe Opuntia titania. Normalpris 1500 kr. I dag kun 1200 kr. Søndags tilbuddet gælder også mandag d. 19 dec. 
 (Denne sort er desværre pt udsolgt)

2 Comments

Hvilken kaktus ønsker du dig? #17

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #17

IMG_2003.JPG

Det her er Rita – dronningen af Vesterbro. Vi er inspireret af hendes gode energi og hjertevarme. Københavnere kender hende som en af byens bedste sociale iværksættere. Tilbage i 2009 startede hun Rita Blås Lopper foran Mesteren og Lærlingen og har siden hen skabt hundredvis af markeder, hvor lokale søndagsslentre og kigger på brugte klæder og dimser langs Sønderboulevard. Sidste forår og sommer samarbejde vi med Rita Blås lopper og skabe det grønne marked ”Københavnernes Plantemarked”. I 2017 har vi lovet hinanden at lave endnu mere sammen og glæder os til det vildeste mix af frodige planter og kaktusser i samspil med Ritas markeder, dj rytmer, og vilde burlesque show –det kan kun blive et godt år.

IMG_2001.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig?
Den her kaktus er den sejeste kaktus. Den er så gigantisk stor og minder mig om rejser i Mexico. Det smukke ved denne kaktus er de store runde plader der gør den organisk og levende. Den grønne farve og de saftige plader gør, at jeg få vildt meget lyst til at tage en bid af den. Det er en af de eneste kaktusser der ikke udvikler pigge og det er sindssygt lækker at man kan røre ved den. Jeg er helt sikker på, at den vil fylde hele mit hus – og det må den hjertens gerne. Den ønsker jeg mig til jul.

IMG_1998.JPG

D 17 DECEMBER er der 20% på denne kæmpe Opuntia titania. Normalpris 5600 kr. I dag kun 4480 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #16

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #16

IMG_5110.JPG

Til højre for os holder vores søde nabo til. Det er Christel, der i april åbnede en lille butik med genbrug, interiør og kunst der hedder Hygge by Berlin.
Christel sidder altid i vinduet og tegner stregtegninger og kruseduller der tilsammen former mennesker, planter og vilde dyr. Hun har det bedste grin der for os til at grine, hvilket er en vildt dejlig naboegenskab i gaden. Vi glæder os til at drikke morgenkaffe på kantstenen til foråret med Christel.

IMG_5109.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig?Jeg ønsker mig disse seje hængekaktusser. Det er genialt med grønt der hænger fra loftet, så det ikke kun er lamper der har den svævende funktion i et rum. Jeg er både vild med den grønne kaktus i grøn potte der næsten giver en forårsstemning og den mere ”hvidt i hvidt” version der passer perfekt her i vinterkulden.

IMG_5095.JPG

D 16 DECEMBER er der 20% på hængekaktusser i Casa Atlantica potte. Normalpris 250 kr. I dag kun 200 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #15

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #15

IMG_1911.JPG

Det her er Signe og Louise aka. Studio Oh Ja. Disse to lækre damer har en særlig betydning for os i kaktusbutikken. Signe og Louise har skabt den smukke identitet til vores nye pop-up butik, Vintervækst på Gammel Kongevej. De har god stil, skarpe øjne og charmerende ideer. Tak for et godt år og lad os hoppe ind i det nye sammen – I er vidunderlige.

IMG_1912.JPG

Hvilken kaktus ønsker i jer? Vi vil så gerne have fingrene i de her høje og seje søjler. De minder os om Frida Kahlo kaktus-hegn. Fra afstand fremstår de som smukke skulpturer og der stinger sig op af potten. Og når man kommer tæt på, har de det vilde grafiske mønster der nærmest ligner en eksotisk slange eller krokodille. De kaktusser er vildt dragende og vi drømmer om at de næste år – på et tidspunkt står som to velkomstsøjler til vores studio-opening i New York.

IMG_1913.JPG

D 15 DECEMBER er der 20% på denne søjle-kaktus. Normalpris 1000 kr. I dag kun 800 kr. Hele kaktushegnet i dag 3000 kr. 

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #14

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #14

IMG_1752.JPG

Vi har lige mødt Rikke, fordi vi sammen har åbnet en grøn pop up på Gammel Kongevej. Side om side med kaktusser hænger Rikkes smukke kimonoer i butikken Vintervækst. Skovgaard er navnet bag silke-kimonoerne med planteprint og botaniske motiver. Vi glæder os til at hænge ud i de kolde vintermåneder og gøre december og januar silkefin og stikkekende grøn sammen.

IMG_1754.JPG

Jeg er blevet helt betaget af de bittesmå mini-kaktusser og sukkulenter. Hver for sig er de unikke og vildt søde og i en større klase er de super dekorative. Jeg har flere steder derhjemme, hvor de kunne give den perfekte mængde cuiteness og grønne stilrene look. Jeg håber på, at de titter frem under juletræet i år.

IMG_1755.JPG

D 10 DECEMBER er der 20% på alle minikaktus. Normalpris 35 kr. pr stk. og 3 for 100 kr. I I dag kun 28 kr. og 3 for 80 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #13

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #13

IMG_1814.JPG

Moa, Sasja og Sine er pigerne bag Nørrebros sejeste arbejdsfællesskab Skrå, der gemmer sig i en grøn baggård ved søerne lige midt i byen. Pigerne har perfekt girl-power-attitude, god energi og sammen har de skabt et arbejdsrum til kreative folk, studerende og iværksættere. Vi holder meget af at hænge ud med pigerne og har sammen afholdt markeder, inviteret til kaktus-croquis og fyldt Skrå med stikkende grønne planter. Vi glæder os til at hoppe ind i det nye år sammen med dem.

IMG_1813.JPG
IMG_1802.JPG

Hvilken kaktus ønsker i jer? Vi er ret enige i, at de mundblæste glaskugler ville hitte på Skrå. Det rene udtryk med planterne gør dem elegante, og vi forstiller os, hvor seje de kunne være i en større installation, der svæver ned fra loftet. Denne måde at hænge planter på er både praktisk og smuk på samme gang. Det er en perfekt måde at indtænke planter i et travlt kontorfællesskab, hvor små landskaber af kaktusser, sukkulenter og airplants kan trives godt. Dem ønsker vi os.

IMG_1815.JPG

D 13 DECEMBER er der 20% på alle ”About form and funktion”glaskugler med airplants, kaktus eller sukkulenter i.

Comment