Blog


Grønne tips og tricks, inspiration og updates på, hvor vi er, og hvad vi laver

Læs seneste blogindlæg

Hvilken kaktus ønsker du dig? #9

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #9

IMG_5030.JPG

Rune er en af de gladeste og mest stilfulde venner af kaktusbutikken. Når der nærmer sig sorte klæder, hat og et finurligt grin, så ved vi, at han er lige om hjørnet. Rune er indkøber af Henrik Vibskov Boutique på Krystalgade. Vibskovs univers var i sommers grøn og stikkende, da vi sammen lavede en kaktus-pop-up shop derinde. Det var en fornøjelse at arbejde sammen og vi glæder os til mere af det og bobler i 2017.

IMG_5028.JPG
IMG_5029.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig denne brainy-lignende kaktus. Når jeg kigger på kaktussen forbinder jeg den med ord som finurlig, visdom og eftertænksomhed. Den er spacy og fed på en og samme gang og det er det som fascinerer mig ved den.

IMG_5027.JPG

D. 9 DECEMBER er der 20% på alle kaktus-hjerner

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #8

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #8

IMG_1642.JPG

HOLA! - Her er Morten, en god ven af kaktusbutikken og manden bag BlueTaco. BlueTaco åbnede i 2016 på Blågårdsgade og har vores yndlings ret på menuen nemlig  en kaktus-taco med sorten Nopal – store grønne plader skåret i strimler og stegt i lækre mexicanske krydderier og hertil lime og koriander. Mmm vi elsker at besøge Morten.

Hvilken kaktus ønsker du dig? Det er klart Nopales også kaldet opuntia-kaktus, som jeg som kok finder mest interessant fordi den er spiselig. Det er fascinerende at gå op opdagelse i de grønne plader og tilberede dem forskellige med krydderier og specialiteter fra det mexicanske køkken. Det er en meget sund og energirig plante der også i de Sydamerikanske lande bliver brugt til lægeurter og cremer. Nopales er kokkens bedste kaktus.

IMG_1640.JPG

D 8 DECEMBER er der 20% på denne kaktus. Normalpris 1450 kr. I dag kun 1160 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #7

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #7

IMG_1750.JPG
IMG_1751.JPG

Kaja er blevet vores rigtig gode planteveninde og vigtige sparringspartner. Hun står bag de lækre svævende Planteplaneter, der hænger i loftet i kaktusbutikken. Derudover udvikler Kaja spændende og elegante messing-uroer og mobiler med marmorkugler og airplants. 3 december åbnede vi sammen Vintervækst - en lækker grøn pop up butik på Gammel Kongevej. Vi glæder os til endnu flere projekter med Kaja i fremtiden.

IMG_1748.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig plantebogen ”Evergreen”. Det er en af de smukkeste bøger, som jeg længe har bladret i og som på fineste vis formidler de bedst korriterede plantekoncepter i verden. Bogen er fyldt af lækre plantefotos og opstillinger, der giver god inspiration til, hvordan man kan leve med planter. Wau den kunne jeg godt tænke mig.

IMG_1749.JPG

D 7 DECEMBER er der 20% på bogen ”Evergreen” fra Gestalten. Normalpris 399. I dag kun 320 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #6

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #6

IMG_1638.JPG

Jubii Astrid er vores ægte yndlings kaffe-pusher. Vi holder meget af at besøge Astrid på The Coffee Collective, hvor hun er barchef og skænker vores ugentlige kaffe. Vi er blevet afhængige af de lækre ristede bønner og det lokale kick, det giver at hænge ud på kaffebaren, hvor Astrid altid er fuld af godt humør og gode historier.

IMG_1636.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg kan virkelig godt lide denne smukke lyseblå agave. Den minder mig om en ananastop – eksotisk og tropisk lækker. Den vil passe perfekt på mit gulv derhjemme, så jeg satser stærkt på, at den ligger under juletræet i år.

IMG_1639.JPG

D. 5 DECEMBER er der 20% på denne smukke agave. Normalpris 1500 kr. I dag kun 1200 kr. 

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #5

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #5

IMG_1628.JPG

Birk er god ven af kaktusbutikken. Han er restaurantchef på Musling – stedet man skal gå hen, hvis man vil spise skalddyr. I sommers indrettede vi trappeindgangen til Musling med islandske lavasten hvor på der gror sukkulenttræer og skabte en fine opstillinger af douche sukkulenter der ligner vilde undervandsplanter. Vores samarbejde endte med en vildt dejlig aften på Musling med bobler, skalddyr og hyggelig betjening af Birk.

IMG_1631.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Det er klart cowboy-kaktussen der er den fedeste. Det ligner, at den lige er hevet op af ørkensandet og stå der robust og bombastisk. Jeg kan godt lide den mørkegrønne farve og at den har armene i vejret. Lige netop denne kaktus skal være på min ønske liste i år.

IMG_1629.JPG

D. 5 DECEMBER er der 20% på denne seje store cowboy kaktus i lys teracotta potte. Normalpris 2200 kr. I dag kun 1780kr. (Vi har kun 1 et eksemplar af denne kaktus i butikken) 

Comment

Åbningsfest i Vintervækst

Comment

Åbningsfest i Vintervækst

Velkommen i vores nye vinter-POP-UP butik Vintervækst. 
I lørdags havde vi den dejligste åbningsfest i vores nye lokaler på Gl. Kongevej. Det var en vildt dejlig dag fyldt med skønne folk, masser af varm te og massevis af smukke kaktusser, kimonoer, svævende planterplaneter og akvareller. Vi er så lykkelige for nu at kunne byde alle velkommen  vores nyes nye grønne vinter-univers. 

Vores POP-UP butik er åben alle dagen (undtagen søndag) frem til 31 januar og vi håber at I alle har lyst til at svinge forbi og sige hej til os. Butikken er fyldt op med åreste sejeste og smukkeste grønne gaver fra Kaktus København, Kaja Skytte, Matilde Friese, NuTe og Skovgaard

Vintervækst-pigerne: Maja fra Kaktus København, Rikke fra Skovgaard Kimono, Cille fra Kaktus København, Matilde bag Matilde Friese akvareller, Kaja Skytte bag Kaja Skytte studio og Planteplaneter. 

Foto af den dygtige fotograf Oscar Haumann fra Zevegraf

Besøg Vintervækst
Gl. Kongevej 141
Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag:  11 - 18
Tirsdag: 11 - 18
Onsdag: 11 - 18
Torsdag: 11 - 18
Fredag: 11 - 18
Lørdag: 10 - 16
Søndag : Åbent søndag d 18 dec fra 10 - 16

Se mere om Vintervækst på vores facebook 

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #4

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #4

IMG_1627.JPG

Vi er så glade for at være en del af Jægersborggade da gaden her er fuld af søde og hjælpsomme mennesker og Jørn er bestemt en af dem. Jørn er nemlig vicevært på Jægersborggade og den dejligste af slagsen. Han bor selv i gaden og har været vicevært her i 5 år. Når ikke han fixer vores radiator eller skruer på vores håndtag og holder gaden ren, så ser vi ham sidde på trappestenen og sludrer med folk eller får sig en fyraftensøl på BAR. Jørn er en meget stor del af stemningen på gaden og man får altid et smil og et vink på sin vej. 

IMG_1626.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig?
Denne her gule kaktus er sjov. Og flot med alle dens plader. Den er meget levende og der er ret meget gang i den. Jeg ville blive glad, hvis den lå under mit træ i år.

IMG_1625.JPG

D 4 DECEMBER er der 20% på gule microdasys-opuntia i lys teracotta potte. Normalpris 100 kr. I dag kun 80 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #3

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #3

IMG_1617.JPG

Her har vi Mathilde Friese. Mathilde laver smukke botaniske akvareller, der tager dig med ind i et forunderligt, sirligt og organisk univers. I dag åbner vi sammen pop-up butikken Vintervækst på Gammel Konge Vej med planter og plantedesign fra gulv til loft. Vi glæder os til at hænge ud med Mathilde i de næste to måneder i Vintervækst, hvor du kan finde hendes smukke værker side om side med kaktusser. Det bliver vinterskønt og plantevildt.

IMG_1620.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg er blevet helt vild med den hvide sne-opuntia i den smukke håndlavede hvide keramik. Den har dejlige bløde former og et skarpt rent look, som jeg synes vil passe perfekt hjem til mig. Jeg drømmer om, at den står under juletræet i år.

IMG_1615.JPG

D 3 DECEMBER er der 20% på sne-opuntia i håndlavede hvide krukker. Normalpris 250 kr. I dag kun 200 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #2

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #2

Ved siden af kaktusbutikken på Jægersborggade er der rykket de sødeste svampe-fyre ind. Ebbe, Mikkel og Rasmus står bag Beyond Coffee der omdanner økologisk kaffegrums til spiselige østershatte. Man kan købe svampene i løsvægt eller selv dyrke dem derhjemme ved hjælp af et ”gro-sæt”.  

Vi synes, at det er dejligt at kaktusbutikken har fået en lige så nørdet specialvarebutik som nabo. Vi følger spændt med i de nye skøre projekter drengene starter, og elsker når de inviterer på fyraftens-fest med smagsprøver på syltede og stegte svampe og ristede melorme med sour cream & onion.

Hvilken kaktus ønsker I jer?

Det er klart den lange rastafari-lignende kaktus, der er den fedeste. Den ligner en blanding af en undervandsplante og et monster. Og dens lange arme som faldet ned over potten gør den særlig og lidt mystisk. Det er klart den kaktus, der vil passe bedst til vores svampefarm med de hængende østershatte. Den ønsker vi os til jul. 

D. 2 DECEMBER er der 20% på denne type rastafari-hænge-kaktus . Normal pris 250 kr. idag kun 200 kr. 

Comment

Vintervækst POP-UP SHOP

Comment

Vintervækst POP-UP SHOP

Der sker noget vildt og skønt på Gl. Kongevej 141.  På lørdag d. 3. december åbner pop-up butikken VINTERVÆKST med fokus på botanisk inspireret interiør og design. Kig forbi og vær med til at varme op under vores dejlige vintervæksthus! 

VINTERVÆKST spirer frem som en oase i vintermørket på Gl. Kongevej i december og januar, hvor vi fylder butikken med svævende planteplaneter, smukke kimonoer, elegante mobiler, organiske akvareller, vilde kaktusser og økologisk te. 

Glæd dig til det fineste og grønneste univers med masser af liv, farver og æstetik, der med garanti kan få dig ud af dit vinterhi. Nyd en grøn drink sammen med os og find inspiration til den perfekte jule- eller mandelgave. 

I løbet af åbningsperioden kan du deltage i vilde konkurrencer, workshops, spændende planteevents og meget meget mere. 

Følg med i vores vinter-plante-eventyr
Facebook: www.facebook.com/vintervaekst
Instagram: @vintervaekst 

De grønneste hilsner

/Kaktus København
/Kaja Skytte
/Skovgaard
/Matilde Friese x NuTe Organic

En af de seje piger bag Vintervækst er Kaja Skytte. Hun fylder butikken med sit smukke univers af planteplaneter og svævende galaxer. 

To andre seje brands bag pop-up butikken er NuTe og Matilde Friese.
NuTe laver økologiske te-blends inspireret af naturen i Skandinavien og pakket i unika birketræsdåser. Matilde Friese skaber botaniske illustrationer af grønne organismer med akvareller.

Vinterens smukkeste kimonoer kommer fra en af de andre seje piger bag Vintervækst. Rikke Skovgaards kimonoer er en nordisk fortolkning af den japanske kimono med planteprint.

Og selvfølgelig vil der være massevis af kaktusser og vilde ørkenplanter fra Kaktus København Derudover fylder vi butikken med et udvalg af kaktus-jule-kort, kaktus-marmelade og smuk håndlavet keramik. 

I disse dage er vi i fuld gang med at indrette de smukke lokaler på Gl. Kongevej. Det er Finderskeepers lokaler som vi har fået lov til at poppe up i.

Vi glæder os til at slå dørene op for vores grønne vinterunivers. Kig endelig forbi på lørdag mellem kl. 10 og 16 til åbningfest. Vi byder på koldbrygget te med vodka og kaktussirup, god stemning og vilde åbningsscoop. Se åbningseventet her: www.facebook.com/events

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #1

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #1

Midt i træflisen ligger den fineste kaktus-baby. 
Hun er datter af Gro og vores nyeste og allerfineste medlem af kaktusbutikken. 
Hendes fulde navn er Gertrud Daisy, men vi kalder hende bare Daisy.
I øjeblikket spiser og sover hun en del, men hun bliver også underholdt af vigtige forhandlinger, revisormøder og brainstorms om kaktusbutikkens fremtid når vi i 2017 skal udvide. 
Alt er spændende og hun har først lige opdaget verden – en skøn og skør kaktusverden.

Hvilken kaktus ønsker du dig? Da Daisy var inde i maven blev vi vilde med kaktussorten ”Opuntia microdasys” på grund af dens runde smukke former og hvide bløde pigge. Deraf fik hun navnet Microdaisy, så selvfølgelig står denne pladeformede kaktus på hendes ønskeliste i år i en lille fin håndlavet keramikkrukke.

D 1 DECEMBER er der 20% på alle Opuntia Microdasys.

Comment

Olivia´s uge som kaktuspige

Comment

Olivia´s uge som kaktuspige

Mit navn er Olivia og jeg går niende klasse på Gilbjergskolen i Gilleleje. I uge 46 var jeg så heldig at få en praktikplads hos Kaktus København, hvilket var vildt fedt da jeg elsker kaktusser og sukkulenter. Ugen gik med en masse ompotning, julepyntning og hyggelige samtaler. Der er ingen tvivl om, at dette var det rigtige praktiksted for mig, og jeg ville ønske at jeg kunne blive endnu længere!


Jeg blev bedt om at udvælge den kaktus jeg bedst kunne lide, hvilket næsten var umuligt, da jeg synes alle kaktusserne er så flotte og unikke. Jeg endte med at vælge denne lille fine søjlekaktus.

Olivias 3 yndlings kaktusser: 
Da jeg skulle udvælge mine yndlings gik det hurtigt op for mig, at jeg helt klart bedst kan lide de simple og rå kaktusser.
 

Denne søjlekaktus en klar vinder for mig. Den har en lækker mørkegrøn farve og et lidt støvet look, som jeg er helt vild med! De lange skarpe pigge er bronzefarvede og hvis man kigger fra oven, så ligner den en fin lille stjerne, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

IMG_4577.JPG

Den næste jeg er helt forelsket i er denne grønne og hvide sukkulent. Den skiller ser meget ud med de hvide striber og det giver en vildt fed effekt på sukkulenten. Her i kaktusbutikken er sukkulenten plantet i en beige/hvid keramik potte som hænger i nogle snore - det ser rigtig fedt ud! 

Sidst men ikke mindst; denne kugle eller stjerneformede (set fra oven) kaktus er helt fantastisk og skiller sig i den grad ud. Den har 8 kanter med lange, hvide pigge og med en masse små hvide prikker som giver en lidt 3D-agtig effekt, synes jeg. Tror denne seje kaktus ville se godt ud i et hvert hjem - og der er ingen tvivl om, at den en dag skal stå i mit! 

Det har været en utrolig hyggelig uge, med super godt selskab og en god stemning hele dagen -  jeg har nydt hvert sekund i "kaktus heaven". Tusind tak til Maja og Cille som tog så godt imod mig, var godt selskab og tak for de mange hyggelige samtaler vi har haft om Gilleleje, rejser og kaktusser (og meget mere!)

Kaktus-hilsner fra Olivia

Comment

BLAD x Kaktus København // JUL 2016

Comment

BLAD x Kaktus København // JUL 2016

Juleworkshop - Vi arbejder med sukkulenter, airplants, guld og kaktusser. BLAD og Kaktus København har sammen designet årets grønne julepynt.

BLAD og Kaktus København er gået sammen om at gøre julen 2016 grønnere på en mindre traditionel og granagtig måde.

Dette er der blevet en række juleprodukter og pynt ud af som du kan få fingre i fra d. 18 november og frem til jul i kaktusbutikken på Jægersborggade samt den 24. november hvor vi holder julestue i den gamle købmandsforretning på Christianshavn. (se event her: www.facebook.com/events
Her kan du finde alt fra airplants i snor til julekranse og dekorationer, julekort, kaktusser i håndlavede keramik og store planteplakater.

Vi vil gøre op med 'brug og smid væk-kulturen' - så du kan få glæde af din juledekoration året rundt. Vi hepper på en skøn, grøn og bæredygtig jul.

Airplanes "julekugler" fra 60kr. 

Kaktus julelys 160kr

Sukkulent Julelys 150 kr

Kaktus julelys 180kr

Kom forbi til dejlig julestemning på Christianshavn d. 24 november og find julens fineste grønne gaver. 
Det vil også være muligt at spise småkager, skåle i gløgg, skrælle appelsiner og kysse under svævende kaktusser. 

Se eventet her : www.facebook.com/events
Foto : Katrine Møbius

Comment

Kaktus-potter fra Matilde Digmann

Comment

Kaktus-potter fra Matilde Digmann

Vores kaktusbutik er blevet endnu mere levende. Der er rykket de fineste små porcelænsdyr ind. 
Vi mødte for nylig Matilde og vi forelskede os pladask for hendes fantastisk og finurlige univers. Matilde arbejder som Illustrator på Nørrebro, og herfra laver hun også hendes fine keramik. Disse porcelænspotter med små karateristiske ansigter har i vores verden det perfekte balance mellem nuttethed og råhed.

Matildes håndmalede porcelænspotter vil gøre din plantesamling og vindueskarm endnu mere levende. Find et stort udvalg af hendes potter i Kaktusbutikken på Jægersborggade. 

Se mere af Matildes arbejde her: www.matildedigmann.dk

Comment

Kaktus-potter fra Casa Atlântica

Comment

Kaktus-potter fra Casa Atlântica

YEY - Vi har indgået et nyt spændenden samarbejde og har fået seje nye potter på hylden. 
På en inspirationstur i Barcelona faldt vi pladask over disse smukke potter designet studio Casa Atlântica. 
De tre spanske designere; Lester, Peter og Betlehem er de kreative hoveder og hænder bag
Casa Atlântica. De skaber enkle produkter med fokus på det traditionelle spanske håndværk og alle deres potter bliver håndlavet i deres værksted i Barcelona. 

Vi har fået potterne hjem i flere forskellige størrelser til mellem 155 kr - 230 kr.
De er smukke med kaktusser i - kom og find din favorit. 

nosotros-1-744x1024.jpg

Du kan nu få fingrene i de smukke potter i butikken på Jægersborggade.

Se mere om Casa Atlântica : www.casaatlantica.es
Og hvis du er i Barcelona så besøg de seje designerer bag i deres lille fine butik:
Casa Atlântica
Verdi 33, bajo
08012 Barcelona

Comment

Evergreen - living with plants

Comment

Evergreen - living with plants

Evergreen er en ny plante designbog udgivet af forlaget Gestalten. En bog der på fineste vis sætter fokus på at leve med planter og viser alle de seje plantekoncepter der findes rundt om i verdenen.Bogen er smukt layouttet og indeholder fantastiske fotos og fortællinger der får en til at kigge nærmere på de grønne opsætninger og vilde plantesorter. Derudover beskrives en masse tips og tricks til pasning af planter som er simple og lækkert illustreret. 

Vi er meget beærede over, at vores Kaktusbutik er feautured i bogen i fornemt selskab med en masse seje planteprojekter fra hele verdenen. 

About evergreen: 
Private paradises nestled in the backyards of homes. Rooftops that act as community gardens. Edible patches of beauty hidden within city blocks. Evergreen shows the verdant aesthetic statement that allows city dwellers to bring nature back into the every day and quenches urban gardening desires. Living with plants is mutually beneficial; beyond the exchange of carbon dioxide and oxygen, leaves, flowers, and stems bring a warm and individual charisma to any space. Throughout this engaging collection of projects, urban gardening is complimented by a softer side: balconies that add an extra relaxing touch to a morning cup of coffee, flowers that provide calming fragrances throughout the home, or romantic blooms that feed the soul rather than fill a plate.
 

Evergreen also inspires those who already live in the midst of lush horticultural and sustainable oases. Straightforward plans and examples illustrate how to transform unused spaces, both indoors and out, into flourishing and functional patches. Sketched floorplans visually detail a myriad of projects including which plants thrive in dark living room corners or which foliage enjoys the damp environment of a bathroom. The profiles of both professional and hobbyist plant lovers provide an engaging guide to productively getting one’s hands dirty; herb gardens on fire escapes, greenhouses that double as living spaces, and community gardens atop roofs all awaken growing curiosities. From cactus farmers and florists to shop owners and activists, let Evergreen’s cast of characters guide you in making and maintaining a green utopia and in quenching gardening longings

Årets perfekte gave til plante-elskere
Køb bogen Evergreen af Gestalten i Kaktusbutikken til 399 kr. 

Fotos: Gestalten
 

Comment

Hæng dine kaktusser på væggen

Comment

Hæng dine kaktusser på væggen

Vi har fået de her nye smukke plant-holders til at hænge direkte på væggen. Skab et smukt udtryk på dine vægge ved at lade kaktusser og sukkulenter hænge os svæve. 

Plant-holders er designet af Ferm Living. 
Vi har plant-holders i 2 farver : Dusty Green og Grey for 149kr. 

Foto: Ferm Living

Comment

Kaktus-hjerne & Sukkulent-slanger

Comment

Kaktus-hjerne & Sukkulent-slanger

Det er snart Halloween. Og hvad mere kunne man ønske sig end at fylde hjemmet med mærkelige, mystiske, små-ulækre og fascinerende kaktusser? 

Denne her særlige kaktushjerne burde være en del af enhver skør kaktussamling. Arten "Mammillaria elongata 'Cristata", går også under navnet "kaktus-hjerne" fordi dens form ligner en hjerne.
Den stammer oprindeligt fra central Mexico og i naturen ser man den vokse mellem klipper og er utrolig hårdfør. 
Vi synes, at den er vildt skør og smuk på sammegang. 

Eller hvad med en sukkulent-slange? Arten Senecio pendulus ligner til forveksling en grøn slanger der snor sig op af potten. Den har det fineste mønster der ligner et grafisk slangeskind. Vi synes, at den er vildt fascinerende og klart et lille kaktusdyr man må have i sin vindueskarm. 

Det her må være verdens sejeste halloween-treat til din ven eller dig selv. 
Fra torsdag d. 27 til og med mandag d. 31 okt kan du få fingrene i disse kaktusser for kun 80 kr. inkl potte. 
 

Comment

Mandagsåbent

Comment

Mandagsåbent

Fra nu af holder vi også MANDAGS ÅBENT i kaktusbutikken på Jægersborggade. Vi prøver noget nyt! Mange af jer har fortalt at I også craver kaktusser om mandagen. SÅ derfor holder vi nu åbent alle mandage resten af året. Hver mandag vil der være ny kaktusser hvor du sparer 15%. Det er den bedste måde at starte ugen på.

Glæd jer til at se næste uges mandags scoop. 

Vores åbningstider i Jægersborggade: 
Mandag 11 - 18
Tirsdag 11 - 18
Onsdag 11 - 18
Fredag 11 - 18
Lørdag 10 - 16
Søndag LUKKET

 

Comment

Plantemagasinet Gro

Comment

Plantemagasinet Gro

GRO er et nyt skandinavisk magasin om stueplanter.  De 3 seje plantepiger bag projektet Jenny Solem Vikra, Kathrine Winther Løkke og Marte Espevik giver inspiration til at leve med plante.
Magasinet formidler plantekundskab på den helt lækrere og æstetiske måde og vi er vilde med hvordan pigerne bag griber planteverden. Der er både tips og tricks, fine anekdoter og "hjemmebedøg" i skønne plantehjem. 

Vi havde et vildt hyggeligt besøg af de tre piger, drak en kaffe og snakkede om livet i kaktus butikken. Se hele reportagen her: www.gromagasinet.no 

Billederne er taget af pigerne fra designkontoret Minsk der tilsammen driver GRO plantemagasin. 

Tjek det seje magasin ud her: www.gromagasinet.no
Facebook: www.facebook.com/gromagasinet
Instagram: @gromagasinet

 

Comment