Vi har teamet op med den sejeste frisø KIMOLI og har den sidste måned haft en POP-UP shop i deres smukke salon på Vesterbrogade

Bag KIMOLI står de dygtige frisører Naja Kim og Kristinn Oli og deres salonen på Vesterbro bærer præg af god stil og profesionalle håndværk.
 

IMG_2115.jpg

Vi synes at det er spændende at lade kaktusserne indgå i nye sammenhænge og indgår derfor løbende spændende samarbejder hvor I kan opleve vores kaktusser i nye universer, om det så er frisørsalon, tøjbutik, coctailbar eller madbodega.

I aften, torsdag holder vi en KAKTUSFEST his KIMOLI. Vi fejrer den eksotiske plante og glemmer alt om vinterregn og mørke tider. Så kom forbi til kaktus-fest kl 19.00-22.00, hvor vi har 15 % på alle produkter og kaktusser.

Snup alle dine venner og familie med og nyd en kold øl og smag på vores helt nye hjemmelavede kaktus-marmelade. Du kan finde årets bedste adventsgaver og julegaver eller blot lidt lækkert til dig selv. Vi har alt fra hårbørster, store søjlekaktusser, keramik-krammerhuse med minikaktus, shampoo, agaveplanter, balsam og en kæmpe kaktus på over to meter høj.
Se eventet her
//
Kimoli & Kaktus København

Comment