image.jpg

Esben Kaldahl er en af vores seje keramikere. Vi mødte ham da han i sommers kom og bankede på vores dør med de smukkeste potter under armen som han lige var begyndt at eksperimenterer med. Vi var fra start af vild med ham og hans keramik og nu leverer han flere gange om måneden smukke håndlavede krukker med den sejest glasurer.

Til dagligt går Esben på kunstakademiet designskole og studerer industriel design og keramik, derudover bruger han sine aftner denne vinter på keramisk værksted på Refshaleøen.

image.jpg


Hvilken kaktus ønsker du dig?
Jeg ønsker mig denne fine kaktus med rød top. Det var en af de første kaktus arter jeg købte dengang jeg lige var flyttet til byen, men den døde hurtigt (det var inden at jeg vidste at jeg ikke skulle vande den så meget) Men jeg er hel vild med at den er så skør og finurlig i dens form og farve og den passer super godt i den rå potte fra Sisse Lee. Jeg ville blive vildt glad hvis den lå under træet i år.

image.jpg

1 DECEMBER er der 15% på denne kaktus inkl potte i butikken.

2 Comments