image.jpg

Det her er de vilde og lækre Palermo Hollywood chicks. Anja, Malene og Cathrine har butikken Palerme Hollywood lidt nede ad gaden og her har de skabt et glitrende og farverigt univers. Vi elsker at besøge dem når de har blandet en stærk Mexi-punch, og de gør hverdagen på Jægersborggade til en fest. Butikken Palermo Hollywood sælger alt fra seje bøger, lækkert tøj, ting der glimtre og fantastiske håndlavede smykker - så skynd jer forbi, alle får klart en sjovere vinter ved at besøge de seje Palermo-piger. 

image.jpg

Hvilken kaktus ønsker I jer? Vi kunne ikke blive enige om en slags - men vi kunne blive enige om at, at lange, store og piggede søjlekaktusser er årets hit!! De er skulpturelle på hver deres måde og er fascinerende, da den ene har lange hvide pigge, den anden er eksotisk med dens struttende blade og den sidste har den smukkeste turkis farve. Hurra for søjlekaktusser. 

image.jpg

D 13 DECEMBER er der 15 % på disse 3 smukke søjlekaktusser. Første kaktus til venstre normal pris 1000 idag kun 850 kr. Den midterste kaktus normalpris 250 kr i dag kun 212,5kr. Den sidste til højre normalpris 300 idag kun 255kr. 

Comment