image.jpg

Det her er vores yndlings overboer Camilla og Kristian. Camilla er designer og Kristian er billedkunstner og sammen bor de i lejligheden allerøverst ovenpå butikken. De er den slags naboer man bliver virkelig glad for at møde på fortorvet. Nogle gange drikker vi kaffe sammen på trappen ude foran og sludrer om livet. Andre gange stikker de hovedet ind i butikken og siger hej med flotte sweatre på - det synes vi er vildt hyggeligt. Vi er heldige at de bor her og er glade for at have lært dem at kende. 

image.jpg

Hvilken kaktus ønsker i jer? Vi ønsker os denne pelsede søjlekaktus. Faktisk synes vi at den er lidt grim, men det er også det der gør det særlig og ret charmerende. Det er en af de eneste kaktusser der har bløde pigge så man kan ae den. Det er altså lidt fedt at der findes kælekaktusser og sådan en ønsker vi os.

image.jpg

D 14 DECEMBER er der 15% på denne kaktus på billedet - førpris 230 kr. I dag 195.50 kr. Da butikken har lukket i dag mandag glæder tilbuddet indenfor butikkens åbningstid tirsdag d 15. december. 

Comment