image.jpg

Det her er Lis Bastian. Udover at være Gro og Majas mor er Lis vores marmelademester. Lis har specialiseret sig i økologisk madlavning gennem mange år og har drevet en økologisk cafe. Derudover har hun en imponerende køkkenhave og er vildt dygtig til at sammensætte smage fra naturen. Da kaktusmarmeladen skulle udvikles havde vi lånt Istids køkken på Jægersborggade og testede kaktusmarmelader i 12 forskellige varianter. Det endte med en kombination af den søde figenkaktus med den lidt bitre havtorn og syrlige æbler - den smager helt fantastisk.  

image.jpg

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig denne sjove kaktus med hvide pigge. Den minder mig om min bedstemor, der også havde en hel masse kaktusser. Nu er kaktusinteressen gået videre til Gro, Maja & Cille, og det synes jeg er dejligt. Jeg synes, at det er fantastisk, at kaktusser kan gå i arv, og jeg har selv givet pigerne kaktusstiklinger, da de var små.  I år håber jeg, at der ligger denne stikkende kaktus under træet.

image.jpg

D 13 DECEMBER er der 15 % på denne stikkende oldemor kaktus. Normalpris 150 kr idag kun 127,5kr. Find os i dag på Absalons Julemarked fra 10-16. 

Comment