image.jpg

Anders Forup, er en god ven af kaktusbiksen. Vores veje har krydset mange gange og særligt er vi blevet gode markedsvenner, hvor vi deler nye ideer, morgenkaffe og sparer om butikslivet. Anders laver smykker i hans firma Handcrafted og derudover har han butikken LOKAL på Sønderboulevard der er fyldt med lækre vintages fund.
Anders er god til at indvolvere sig i nye ting og sidst vi sås kom han ned i butikken med et kamerahold og lavede optagelser til loppedelux. I de bruneste af de brune krukker, som han havde krejlet på markeder, fyldte vi med forskellige kaktusser. Anders er vildt god til at se mulighede i ting og hans gode humor og tjekkethed gør ham til en fornøjelse at arbejde med. Vi glæder os allerede til flere sjove projekter i det nye år! 

image.jpg

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg er hel vild med disse kaktusser i keramiske hængekrukker - de får et elegant og meget let udtryk ved at komme op at hænge og kaktussen bliver på den måde en svævende skulptur. Generelt er jeg forfalden til at gå efter lækker keramik, hvad enten om det er på markeder eller i kaktusbutikken. I år håber jeg derfor at der under træet ligger disse smukke hængerkrukker med kaktusser i.

image.jpg

D 16 DECEMBER er der 15 % på alle hængekrukker med kaktusser i.
Normalpris 250 idag kun 212,5 kr.  

1 Comment