image.jpg

Det her er verdens sejeste postbud - han hedder Joos og har de sidste 27 år leveret post og pakker på Nørrebro og Jægersborggade. Han er vild med stemningen her på gaden og man kan om nogen sige, at Joos har styr på hvad der rør sig. Det er altid en fornøjelse at få et morgenvink fra Joos og vores kaktusser har næsten vænnet sig til de ugentlige komplimenter, som han smider efter dem i farten. 

 

image.jpg

Hvilken kaktus ønsker du dig? Egentlig ønsker jeg mig ikke noget særligt i år, men jeg faldt over denne lille sjove sag. Inden jeg blev postbud arbejdede jeg på tegnestuen hos Royal Copenhagen og der gik jeg meget op i porcelæn og potter og mig og mine kollegaer snakkede meget om planter og kaktusser. Jeg husker også denne kaktusart fra min farmor og mosters hjem, og jeg er meget fascineret af dens former. Denne keramikkrukke i hvid er elegant og har charme i samspil med den grønne kaktus. 

image.jpg

6. DECEMBER er der 15% på alle kaktusser i denne Carsten Groth keramik-krukke. Førpris 150 kr - idag kun 128 kr. (da butikken har lukket søndag d. 6 gælder dette tilbud også indenfor butikkens åbningstid tirsdag d. 8 december)

Comment