image.jpg

Her har vi Halfdan Trolle - en uundværlig hjælp i kaktus butikken. Halfdan har været med fra starten og er manden der byggede vores fantastiske hulvæg. En væg lavet af finer, rundstokke og egetræshylder der tilsammen skaber smukt display i butikken og er meget fleksibel da vi dagligt kan rykkke rundt og skabe nye opsætninger. Halfdan kommer tit forbi butikken (primært for at kysse på Cille) men er også altid god til at slæbe tunge kaktusser og drikke te i baglokalet.

image.jpg

Hvilken kaktus ønsker du dig i år? ALOE FEROX - Selvfølgelig er det den jeg helst vil have under juletræet! Den ser kugleskør ud, og det synes jeg faktisk er en stor kvalitet. Eftersigende er Aloe, og dermed også den kære Ferox, en del af Dødslilje-familien. Men man skal ikke lade sig skræmme af det drabelige navn. Dette prægtige eksemplar af en plante vokser naturligt i Sydafrika, og har som mange af sine artsfæller smukke rosetstillede blade, der kan læge alverdens ting og sager. Et stærkt julegave bud.

image.jpg

D. 9 DECEMBER er der 15 % på Aloe Ferox. Førpris 500kr i dag kun 425. 

Comment