FINDERSKEEPERS popper op med en Apartment Store i herskabslejlighed på Nørrebro og Kaktus København fylder lejligheden op med masser af smukke kaktusser. 

DATO // 19.-28. juni 2015
STED // Jagtvej 9, 2. th. 2200 København N
TID // mandag-fredag 11 - 19 & lørdag & søndag 11 - 17

110 m2 med høje paneler, altan og de smukkeste trægulve står kun og venter på at blive indrettet med alt fra kaktusser, unikke lamper,  møbler fra de nyeste af de nye på designskolerne til lækre tekstiler, betagende illustrationer, et væld af planter, hånddrejet keramik og meget, meget mere.

Konceptet går kort og godt ud på at skabe et super lækkert hjem, hvor alt er til salg. Om det er håndklædet på badeværelset, hudplejeprodukterne i skabene, krukkerne på altanen, kimonoerne på bøjlestangen – eller bøjlestangen i sig selv!

Kom og se hvad de nyeste designere byder på og ikke mindst hvordan de spiller sammen i et kæmpe stilleben, hvor du kan få masser af inspiration til dit helt eget univers derhjemme. Du vil kunne genkende enkelte designs fra vores markeder, men også møde helt nye, der er repræsenteret for første gang. 

Shoppen er åben for alle og selvfølgelig med gratis entré. Du vil kunne købe ind akkurat som til FINDERSKEEPERS markederne. 

Du kan både betale med dankort og kontant.

Vi glæder os 

 

Comment