PR & kommunikationspraktikant hos Kaktus København

Med et travlt efterår og vinter i vente søger Kaktus København en sej praktikant. Du kommer til at blive en del af et lille team på tre ejere af Danmarks første konceptbutik med kaktusser og sukkulenter. Vi holder til i den hyggelige Jægersborggade på Nørrebro, hvor vi hver dag får nye og sjove projekter både i og ude af butikken. Vi har brug for dig, så vi sammen kan udvikle forretningen og nå ud til endnu flere mennesker gennem de sociale medier.

Arbejdsopgaver:
Du kommer primært til at assistere de to fuldtidsejere/partnere Cille og Maja og holde kaffemøder med den økonomiansvarlige Gro. Der vil være stor variation i dine arbejdsopgaver, men fælles for de fleste er, at de vil ligge indenfor kommunikation og forretningsudvikling. Vi er et lille team med mange opgaver i dagligdagen. Derfor søger vi en ambitiøs, kreativ og sej person til at hjælpe os med at udvikle vores forretning. Særligt vil du få ansvaret for at udvide vores online platform, hvor to hovedopgaver er at starte en webshop og udforske B2B området ved at etablere nye samarbejdsaftaler. Derudover skal du hjælpe til med PR-arbejde, kontakte medier, lave research indenfor fx plantetendenser og indretning og skrive blogindlæg. Du får også rig mulighed for at være hands-on i forbindelse med diverse events og opgaver ud af huset samt komme med nye ideer til vores aktiviteter på de sociale medier og marketing. Jo mere selvstændig og initiativrig du er, jo større ansvar og mere varierede opgaver kaster vi dig ud i. Vi er et nystartet firma, som er glade for at blive udfordret på skæve ideer og derfor kan du i høj grad selv være med til at skabe dine opgaver.

Praktikforløb:
• Opstart hurtigst muligt
• Varighed ca. 3 måned
• Fuldtid / Deltid
• Ulønnet

Ansøgning:
Send din ansøgning og et foto til info@kaktuskbh.dk - skriv kaktuspraktik i emnefeltet.

Vi glæder os vildt meget til at høre fra dig!

Comment