Vi var så heldige at få lov til at besøg nogle af Spaniens dygtigste kaktusavlere. De har alle deres speciale og nørder planterne på fineste vis. Gartnerierne var fyldt med hængende ampler, opuntia i alverdens sorter og kaktusser formet som krøllet hjerner og slængende slanger i potter. For os var det en vild oplevelse at træde ind disse store gartnerier og se kaktussens spæde start fra frø til fuldvoksen og barket kaktus. 

Vi har optur over alle de vilde planter vi finder og tager med hjem til butikken. 

Vi har fundet Mammillaria eloangata cristata, "Brain Cactus" i forskellige lækre og lyse farver. Det er de vildeste krøllet hjerner der bliver et hit i kaktussamlingen. 

Vi spiste de mest saftige pink kaktusfrugter der voksede vildt foran kaktusgartneriet. 

Kaktus kærlighed fra Kaktuspigerne
Cille & Maja

Comment