Den smukke by Valencia er fyldt med grønne områder, frodige haver og fantastiske parker, hvoraf den ene er den berømte Botanisk Have.  Det var vores yndlings spot i byen. Haven er den ældste botaniske have i Spanien og en af de bedste i Europa, her kan man studerer over 40.000 planter og haven er indrettet med fine springvand, pergolaer, skulpturelle billeder, skyggefulde stier hvor en masse dovne have-katte slænger sig. Et dejligt grønt åndehul i byen. 

Art: Opuntia Mill. ( fra: Amrika)

Billede 04-10-2016 15.03.53.jpg

Art: Agave Potatorum ( Mexico) 

Art: Cereus Peruvians var. monstrosus DC (fra Sydamerika) 

Art: Agave Lecheguilla ( fra: Mexico) 

Vores kaktus-nørderri vokser og vokser. Når vi går rundt i botanisk have tester vi hinandens viden om de forskellige arter og sorter og hvem der bedste kan udtale de ellers umulige latinske artsnavne. 
Vi kan ikke andet end at have optur over at samtlige af de sorter vi så vokse i Valencias botaniske have er sorter som vi har i butikken. 
Kaktusverdenen er forunderlig og fascinerende og vi kan ikke andet end at have lyst til at lære endnu mere om de seje planter. Så hvis du har forelsket dig en særlig sort på din rejse, så skriv endelig til os og vi vil prøve at gøre alt for at skaffe den hjem til dig. 

Art: Pachycereus Marginatus ( fra Mexico) 

Kaktus Kærlighed fra
Maja & Cille 

Se mere om Valencias botaniske have her: 
www.jardibotanic.org

Comment