Mit navn er Olivia og jeg går niende klasse på Gilbjergskolen i Gilleleje. I uge 46 var jeg så heldig at få en praktikplads hos Kaktus København, hvilket var vildt fedt da jeg elsker kaktusser og sukkulenter. Ugen gik med en masse ompotning, julepyntning og hyggelige samtaler. Der er ingen tvivl om, at dette var det rigtige praktiksted for mig, og jeg ville ønske at jeg kunne blive endnu længere!


Jeg blev bedt om at udvælge den kaktus jeg bedst kunne lide, hvilket næsten var umuligt, da jeg synes alle kaktusserne er så flotte og unikke. Jeg endte med at vælge denne lille fine søjlekaktus.

Olivias 3 yndlings kaktusser: 
Da jeg skulle udvælge mine yndlings gik det hurtigt op for mig, at jeg helt klart bedst kan lide de simple og rå kaktusser.
 

Denne søjlekaktus en klar vinder for mig. Den har en lækker mørkegrøn farve og et lidt støvet look, som jeg er helt vild med! De lange skarpe pigge er bronzefarvede og hvis man kigger fra oven, så ligner den en fin lille stjerne, hvilket jeg rigtig godt kan lide.

IMG_4577.JPG

Den næste jeg er helt forelsket i er denne grønne og hvide sukkulent. Den skiller ser meget ud med de hvide striber og det giver en vildt fed effekt på sukkulenten. Her i kaktusbutikken er sukkulenten plantet i en beige/hvid keramik potte som hænger i nogle snore - det ser rigtig fedt ud! 

Sidst men ikke mindst; denne kugle eller stjerneformede (set fra oven) kaktus er helt fantastisk og skiller sig i den grad ud. Den har 8 kanter med lange, hvide pigge og med en masse små hvide prikker som giver en lidt 3D-agtig effekt, synes jeg. Tror denne seje kaktus ville se godt ud i et hvert hjem - og der er ingen tvivl om, at den en dag skal stå i mit! 

Det har været en utrolig hyggelig uge, med super godt selskab og en god stemning hele dagen -  jeg har nydt hvert sekund i "kaktus heaven". Tusind tak til Maja og Cille som tog så godt imod mig, var godt selskab og tak for de mange hyggelige samtaler vi har haft om Gilleleje, rejser og kaktusser (og meget mere!)

Kaktus-hilsner fra Olivia

Comment