Der sker noget vildt og skønt på Gl. Kongevej 141.  På lørdag d. 3. december åbner pop-up butikken VINTERVÆKST med fokus på botanisk inspireret interiør og design. Kig forbi og vær med til at varme op under vores dejlige vintervæksthus! 

VINTERVÆKST spirer frem som en oase i vintermørket på Gl. Kongevej i december og januar, hvor vi fylder butikken med svævende planteplaneter, smukke kimonoer, elegante mobiler, organiske akvareller, vilde kaktusser og økologisk te. 

Glæd dig til det fineste og grønneste univers med masser af liv, farver og æstetik, der med garanti kan få dig ud af dit vinterhi. Nyd en grøn drink sammen med os og find inspiration til den perfekte jule- eller mandelgave. 

I løbet af åbningsperioden kan du deltage i vilde konkurrencer, workshops, spændende planteevents og meget meget mere. 

Følg med i vores vinter-plante-eventyr
Facebook: www.facebook.com/vintervaekst
Instagram: @vintervaekst 

De grønneste hilsner

/Kaktus København
/Kaja Skytte
/Skovgaard
/Matilde Friese x NuTe Organic

En af de seje piger bag Vintervækst er Kaja Skytte. Hun fylder butikken med sit smukke univers af planteplaneter og svævende galaxer. 

To andre seje brands bag pop-up butikken er NuTe og Matilde Friese.
NuTe laver økologiske te-blends inspireret af naturen i Skandinavien og pakket i unika birketræsdåser. Matilde Friese skaber botaniske illustrationer af grønne organismer med akvareller.

Vinterens smukkeste kimonoer kommer fra en af de andre seje piger bag Vintervækst. Rikke Skovgaards kimonoer er en nordisk fortolkning af den japanske kimono med planteprint.

Og selvfølgelig vil der være massevis af kaktusser og vilde ørkenplanter fra Kaktus København Derudover fylder vi butikken med et udvalg af kaktus-jule-kort, kaktus-marmelade og smuk håndlavet keramik. 

I disse dage er vi i fuld gang med at indrette de smukke lokaler på Gl. Kongevej. Det er Finderskeepers lokaler som vi har fået lov til at poppe up i.

Vi glæder os til at slå dørene op for vores grønne vinterunivers. Kig endelig forbi på lørdag mellem kl. 10 og 16 til åbningfest. Vi byder på koldbrygget te med vodka og kaktussirup, god stemning og vilde åbningsscoop. Se åbningseventet her: www.facebook.com/events

1 Comment