IMG_1814.JPG

Moa, Sasja og Sine er pigerne bag Nørrebros sejeste arbejdsfællesskab Skrå, der gemmer sig i en grøn baggård ved søerne lige midt i byen. Pigerne har perfekt girl-power-attitude, god energi og sammen har de skabt et arbejdsrum til kreative folk, studerende og iværksættere. Vi holder meget af at hænge ud med pigerne og har sammen afholdt markeder, inviteret til kaktus-croquis og fyldt Skrå med stikkende grønne planter. Vi glæder os til at hoppe ind i det nye år sammen med dem.

IMG_1813.JPG
IMG_1802.JPG

Hvilken kaktus ønsker i jer? Vi er ret enige i, at de mundblæste glaskugler ville hitte på Skrå. Det rene udtryk med planterne gør dem elegante, og vi forstiller os, hvor seje de kunne være i en større installation, der svæver ned fra loftet. Denne måde at hænge planter på er både praktisk og smuk på samme gang. Det er en perfekt måde at indtænke planter i et travlt kontorfællesskab, hvor små landskaber af kaktusser, sukkulenter og airplants kan trives godt. Dem ønsker vi os.

IMG_1815.JPG

D 13 DECEMBER er der 20% på alle ”About form and funktion”glaskugler med airplants, kaktus eller sukkulenter i.

Comment