IMG_2007.JPG

Her er den dygtige fotograf Oscar. Oscar skyder skarpe billeder og står bag fotostudioet Zevegraf. Han har nærmest være Kaktus Københavns husfotograf lige fra staren af og drøner altid forbi vores events til en skål. Bag hans kamera får han foreviget vores minder i fine billeder og stemninger. Han er en kæmpe fornøjelse at samarbejde med og har vist enorm tålmodighed overfor os til tider fjollede kaktuspiger. Vi har netop lige lavet et spændende foto-projekt med Oscar, som vi glæder os til at vise jer i det nye år. Vi er heldige at have lært Oscar at kende.

IMG_2010.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig den blå agave. Den er helt picture perfect! Oppefra ligner den en kæmpe stjerne og den lyseblåfarve står i rigtig fed kontrast til de sorte skarpe spidser. Jeg håber på, at den sniger sig ind under juletræet så jeg kan få en sej ørkenplante til samlingen.

IMG_2005.JPG

D 18 DECEMBER er der 20% på denne kæmpe Opuntia titania. Normalpris 1500 kr. I dag kun 1200 kr. Søndags tilbuddet gælder også mandag d. 19 dec. 
 (Denne sort er desværre pt udsolgt)

2 Comments