IMG_2100.JPG

Esben er kaktusbutikkens bæredygtighedskonsulent og bedste coach. Man kan altid regne med velovervejede råd og gode ideer, som vi tager med videre i vores fremtidsplaner og den daglige drift. Udover grøn sparring er han en kæmpe støtte til plantemarkeder, hvor han flere gange har siddet på en omvendt lerpotte og ompottet hundredevis af kaktusser. I år friede han til kaktuspigen Gro, så vi glæder os alle til et rørende og smukt bryllup mellem store planter og måske i grønne kjoler. Vi er så glade for at kende Esben og glæder os til et spændende år 2017 med store satsninger, hvor vi sammen udfolder nogle af vores drømme.

IMG_2101.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg kan vildt godt lide planteplaneterne. Det er en ret genial måde at hænge planter på, fordi de har et let udtryk og svæver i luften. Planteplaneterne er flot designet med materialer som messing, kokosfibre og hårdføre planter, der gør dem i stand til at leve i årevis. Denne fortolkning af de japanske kokadama er så godt udført, at man får lyst til at samle på dem og fylde hele ens loft med svævende planter.

IMG_2105.JPG

D 20 DECEMBER er der 20% på alle planteplaneter.

Comment