IMG_2195.JPG

Her har vi Christian – en af de tre fyre bag det dejlige Kødbyens Mad og Marked. Siden 2015 har de samlet de bedste Street Food koncepter og skabt et marked, som man har lyst til at hænge ud på hver weekend. Vi slog hovederne sammen og besluttede os for at teame op og lave et samarbejde hen over sommeren. Det endte ud i en masse dejlige grønne markeder, hvor vi som kaktusbutik samlede forskellige seje koncepter og inviterede til Københavnernes Plantemarked. Vi holder meget af drengenes gode energi og glæder os til at fylde Kødbyens rå asfalt med frodige planter og vilde kaktusser i 2017.

IMG_2164.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? En stor cowboykaktus! Den kunne være ret blæret som gulvkaktus, da den nærmest er et helt møbel i sig selv og fremstår som en stor saftig skulptur. Den mørkegrønne farve er dyb og lækker for øjnene at kigge på og vil helt sikkert friske et hvert hjem op. To af dem tak.

IMG_2163.JPG

D 21. DECEMBER er der 20% på alle cowboykaktus.

Comment