Vi har et pigecrush på de her to er vidunderlige damer bag Vermouth Søndag.  I sommers kom Julie og Tine rullende med deres mobile Vermouthbar til vores plantemarked og skabte den bedste stemning med krydret og kølige Vermouth på Sønderboulevard. Vi var solgt og opdagende hurtigt, at vi måtte se dem og Vermouthen igen. Konceptet blev simpelt og godt; Vermouth og Vild Ørken – en sommergadefest foran kaktusbutikken, hvor pigerne serverede Vermouth og vi hyldede de smukke Ørkenroser. Vi glæder os til at sparke det nye år i gang med en fest med Vermouth-damerne.

Hvilken kaktus ønsker I jer?  Vi faldt med det samme over de her to mastodonter. De står her flotte og strutter i vejret og er ikke sådan lige til at slå omkuld i vinden. Det er så fascinerende med den jordnære kraft. No bulshit – vi elsker de her kaktusser der vil passe perfekt til vores mobile Vermouthbar.

D 23 DECEMBER er der 20% på disse kæmpe søjler.

Comment