Rigtig glædelig jul! År 2016 har på mange måder været et vildt år. Vi er så taknemmlige for alle jer der har fulgt og støttet vores kaktusprojekt. Foråret bød på Københavnernes Plantemarked, hvor vi samlede seje plantekoncepter og spredte flower power i byen. I sol, regn og blæst havde vi fantastisk sommer i Torvehallerne med den fineste kaktusstand. Efteråret tog os på tur til Sydspanien for at udforske nye og vilde kaktusser og sukkulenter som vi nu har fået hjem til butikken. Og så blev det vinter, og vi fejrede december med at bygge "Vintervækst", en ny pop op butik på Gl. Kongevej. Nu er det den 24 december og vi er helt høje på alle de kaktusser der nu ligger under juletræerne og venter på at blive pakket op. 
Tak fordi I er så vildt søde, vi kunne ikke have gjort det uden jer.

Københavnernes Plantemarked 

Kaktus København i Torvehallerne 

Kaktuspigerne på rejse 

Vintervækst POP-UP butik på Gl. Kongevej 

Foto: Oscar Haumann / Zevegraf

Hvilken kaktus ønsker i jer? Vi ønsker os alle kaktusser i hele verden, og så ønsker vi os, traditionen tro, at I skruer helt op for volumen og trykker PLAY: 
 

Rigtig god juleferie og pas godt på hinanden og planterne.
Feliz navidad og glædelig kaktusjul
Gro, Cille & Maja

1 Comment