Velkommen i vores nye vinter-POP-UP butik Vintervækst. 
I lørdags havde vi den dejligste åbningsfest i vores nye lokaler på Gl. Kongevej. Det var en vildt dejlig dag fyldt med skønne folk, masser af varm te og massevis af smukke kaktusser, kimonoer, svævende planterplaneter og akvareller. Vi er så lykkelige for nu at kunne byde alle velkommen  vores nyes nye grønne vinter-univers. 

Vores POP-UP butik er åben alle dagen (undtagen søndag) frem til 31 januar og vi håber at I alle har lyst til at svinge forbi og sige hej til os. Butikken er fyldt op med åreste sejeste og smukkeste grønne gaver fra Kaktus København, Kaja Skytte, Matilde Friese, NuTe og Skovgaard

Vintervækst-pigerne: Maja fra Kaktus København, Rikke fra Skovgaard Kimono, Cille fra Kaktus København, Matilde bag Matilde Friese akvareller, Kaja Skytte bag Kaja Skytte studio og Planteplaneter. 

Foto af den dygtige fotograf Oscar Haumann fra Zevegraf

Besøg Vintervækst
Gl. Kongevej 141
Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag:  11 - 18
Tirsdag: 11 - 18
Onsdag: 11 - 18
Torsdag: 11 - 18
Fredag: 11 - 18
Lørdag: 10 - 16
Søndag : Åbent søndag d 18 dec fra 10 - 16

Se mere om Vintervækst på vores facebook 

Comment