IMG_5032.JPG

Skråt over for kaktusbutikken holder smykkedesigner Malene til i hendes værkstedsshop. I sommers forvandlede hun en cykelkælder til en lækker butik fyldt med sølv og guld. Vi er blevet fans af hendes smukke costumate smykker der igen i år er på vores ønskeliste til jul. Malene er god ven af kaktusbutikken og drøn lækker.

IMG_5033.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg synes den allersmukkeste er denne kuglekaktus i håndlavet keramik. Kaktussens melleret look passer perfekt til den hvide potte med grønne penselprikker. Selve kaktussen får mig til at tænke på en diamant med dens skarpe grafiske struktur og rene geometri. Og piggene sidder så fint på kaktussen, som om den har taget pigge på for at dresse sig op.

IMG_5031.JPG

D 12 DECEMBER er der 20% på kuglekaktusser i håndlavet keramik fra Casa Atlantica. 

Comment