Jeg hedder Sofie, er 15 år gammel, bor i Ølstykke, men bruger plus minus 35% af mit liv i København. I januar 2014 købte jeg min første sukkulent og det blev starten på en mindre samling. Jeg har i denne uge været i praktik hos Kaktus København. 

Min uge som kaktuspige i tal:
Planter ompottet: et pænt tal omkring 100
Torne trukket ud: et eller andet tal over 67 (jeg er holdt op med at tælle) 

Jeg udvalgt 3 af mine ynglings kaktusser/sukkulenter. Det var virkeligt svært, da jeg helst ville vælge dem alle sammen, men her er mine 3 ynglings sukkulenter (da alle kaktusser er sukkulenter, men ikke alle sukkulenter er kaktusser)

Sofies 3 yndlings kaktusser og sukkulenter: 

Sukkulent med blomster:
Jeg er stor fan af sukkulenter, og ville gerne eje 57 af dem hvis jeg havde mulighed for det. Men den her sukkulent med lyserøde blomster er simpelthen så smuk. Jeg kan rigtig godt lide at den skiller sig lidt ud i forhold til mange af de andre sukkulenter jeg har set og haft de sidste par år.

Lille optunia i keramik potte: 
Jeg er helt vild med denne optunia i den hvide keramik krukke fra Sisse Lee. De går super fint med hinanden og så er jeg helt vild med krukkens 'rå' look, og ville elske at have den stående i min vindues karm (hvis min kat lader den overleve så længe).
Jeg valgte den fordi at den bare er super fin, og så elsker jeg at den ikke har store torne, også selvom det tager en krig at få alle de små nogen ud af fingrene. 

Agave:
Det her uden tvivl en af mine absolut ynglings sukkulenter.  Jeg elsker den støvede grønne farve og hvordan den spreder sig ud ligesom en blomst.

Her til slut vil jeg gerne takke Cille og Maja for at lade mig være i praktik i Kaktus København,  det har været så super hyggeligt. Vi har omplantet en masse kaktusser og sukkulenter,  snakket og jeg har generelt bare hygget mig rigtig meget med at gå rundt mellem planterne :)

Kaktus-hilsner fra Sofie. 

Comment