Forårets første plantemarked rammer Kødbyens Mad & Marked i weekenden
Københavnernes Plantemarked vil gøre byen frodig og bringe masser af flowerpower til byen.

På markedet vil du støde på palmer og tropiske planter, der både stikker og stritter i vejret. Der vil dufte af blomster, bugne af stueplanter, og være stakkevis af blomsterløg og kaktusser. Det er ret sikkert, at du falder over mystiske og vilde sorter, som du aldrig har set før. Og det er også muligt at gå efter de helt små frø eller snuppe en lækker stikling med hjem. 

Bag Københavneres Plantemarked står pigerne Gro, Cille & Maja fra Kaktus København - der har en mission om at bringe endnu flere seje planter og masser af flower power  til Københavnerne.

Kom forbi og hæng ud. Snup en kop cava eller kaffe og spis lækker frokost imens der shoppes planter. Sammen med Kødbyens Mad & Marked vil vi gøre denne weekend ekstra god, så du kan finde din nye yndlingsplante.

Markedet finder sted i Kødbyen, flæsketorvet, 1700 København V
Lørdag d. 30 april og 1 maj kl. 10 - 15 

Se mere om eventet her: www.facebook.com/events
Og tjek Kødbyens Mad & Marked

Comment