Kaktus København kommer på Heartland festival og laver Kaktus Croquis sammen med "Børn i Byen" 

BØRNE- KAKTUS-CROQUIS: Kaktusser er grønne, vilde og fascinerende skulpturer. Vi tegner mini-kaktussers sjove faconer og former på både store og små papirark. Vælg din yndlings kaktus og spids blyanten til børne-kaktus- croquis  - det bliver vildt sjovt og hyggeligt

Find os i området Hjerteland hvor Børn i Byen sammen med
 Teaterpiloterne fra Det Kongelige Teater skaber et eventyrligt børne festival univers. 

Vi er glade for at med til Heartland der løber af stablen for allerførste gang den 10.-11. juni på Egeskov Slot. Her præsenteres publikum for en helt ny dansk festivaloplevelse, hvor man både kan se frem til musik, kunst, talks og mad. 
Tjek festivallen ud her: www.heartlandfestival.dk
Og se mere om Børn i Byens program på festivallen her

Håber at vi ses på Egeskove slot. 

Comment