Kaktuspigerne på Mallorca! Mallorca er smuk og fyldt med vildtvoksende kaktusser. Vi tog en uges ferie fra butikken på Jægersborggade og Torvehallerne for at vandre i bjergene og besøge smukke kaktusspots på øen. 

image.jpg

Vilde Opuntiaer i bjergene. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Vi boede på toppen af et bjerg i den smukke by Deia. Deia ligger en times nord på fra Palma for foden af Teix-bjerget. Byen er grøn og vildt charmerende. Herfra kunne vi tage på skønne vandrerture og opleve kaktusserne vokse vildt i vejkante og på bjergsider.

image.jpg

Gigantisk Europhorbia foran bjerghus

image.jpg
image.jpg

Smukke blå agaver vokser i vejkanten

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Blomstrende Opuntiaer i vejkanten 

image.jpg
image.jpg

Kaktus Kærlighed fra Cille, Gro & Maja 

Comment