Masser af flower-power på Sønder Boulevard. 

Københavnernes Plantemarked kommer til byens dejligste loppemarked: Rita Blå´s Lopper. Midt på Sønder Boulevard ruller vi 12 udvalgte plantestande ud, der hver i sær giver deres bud på årstidens lækre plantesorter.

På markedet finder du bl.a. vilde kaktusser, smukke blomsterbuketter og frodige grønne planter. Vi har alt fra mini sukkulenter og små stiklinger til høje træer og palmer til altanen. Du kan også finde forskellige krydreurter og frø så du selv kan gøre dit hjem grønt og spiseligt

Kom forbi os på Boulevarden og nyd solskinnet imens der shoppes planter.
Sammen med Rita vil vi gøre denne weekend ekstra god, så du kan finde din nye yndlingsplante.

Vi ses til den hyggeligste søndag

Markedet finder sted på Sønder Boulevard (lige overfor Khioskh), 1700 København V
Søndag d. 12 juni kl. 12 - 17

Se mere om eventet her: www.facebook.com/events
Og tjek Rita Blås Lopper

Comment