image.jpg

Er du i Berlin så skal du besøge byens smukke Botaniske Have. Den Botaniske have ligger i bydelen Steglitz og haven er med sine 43 hektarer og ca. 18.000 plantearter verdens største have. Et fantastisk sted at gå på kaktus-jagt.....

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Det er en fornøjelse at gå rundt i haven men aller mest fasineret var vi over de store væksthuse. Her finder du alt fra kæmpebambus, kødædende planter, orkideer og tropehus. Og så ikke mindst en kæmpe afdeling viet udelukkende til kaktusser, sukkulenter og agaver. Her tilbragte vi mange timer og var særligt imponeret over der store anlagte bede med alverdens smukke søjlekaktusser. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Besøg Berlin Botanisk have:
Königin-Luise-Strasse 6-8,
Zehlendorf
Område Vest
Transport S1 Botanischer Garten, derefter 15min gåtur
www.bgbm.org

Kaktuskærlighed fra kaktuspigerne 

Comment