Har du nogensinde drukket vermouth i en ørken? Det sørgede vi for at alle fik muligheden for at da vi en dejlig sommer aften inviterede til Vermouth og Vild ørken. Sammen med det lille gade-vermuteria var det den perfekte tirsdag med masservis af iskold vermouth, bløde rytmer og skønne folk i vores  vilde miniørken på Jægersborggade.

Bag Vermouth Søndag står pigerne Julie og Tine. De elsker vermouth (det gør vi også) De tog til Barcelona. Der drikker de meget vermouth - især om søndagen.  Så nu er pigerne ude på en skøn mission - de vil drikke vermouth om søndagen, men bare i København. Sammen med jer. De har fået special bygget den fineste lille vogn som de fylder med god folkelig vermouth fra Spanien, og tage den med ud i gaderne.  
Vi elsker konceptet og tjek Vermouth søndag ud her:  www.facebook.com/Vermouth-Søndag

Vermouth er godt, vild ørkenrose er flot. Det var vidunderlig. 
Tak til alle de dejlige folk der kiggede fobi - vi glæder os til endnu flere Vermouth og Vild ørken events. 
Og særligt tak til byen sejeste DJ -  DJ Mycrosoft

Comment