Vi elsker god vin og smagfulde øl. Derfor er vi vilde med at have teamet op med South & Sons. South and Sons sælger sydafrikanske vin og øl - og det aller lækreste af slagsen. 
Vidste du at vin og kaktusser går godt i par? Det har vi sammen med South and Sons undersøgt nærmere og har sammensat de vine og kaktusser der passer aller bedst sammen. 
Om du er til "en skarp rød med lidt vildskab", "Fyldig, rund og med kant" eller "let prikkende med finurlige bobler". Så har vi sættet til dig. 

På lørdag fra 13 - 16 kan du opleve når den første "Kaktus, vin og øl parring" rammer Jægersborggade. Drengen bag South and Sons står klar uden foran kaktusbutikken -  så kom forbi, smag på de fantastiske vine og find dit yndlingssæt. 

All over the place in the best of ways, a lean red with a wild side. // Over det hele på den bedste måde, en skarp rød med lidt vildskab.
Sæt: 255 kr. 

A Rosé with a light prickle and quirky bubbles // En let prikkende rosé med finurlige bobler. 
Sæt: 330 kr

Full and round with an edge. Limitless sunshine in a bottle // Fyldig, rund og med kant. Uendelige solstråler på flaske.
Sæt: 300kr

A straight up red with a bite. As simple as that // En lige til rødvin med bid i. Så enkelt er det.
Sæt: 220kr

Because Fridays are always straight up funky. Bitter and uplifting // Fordi fredage altid er funky. Bitter og opløftende.
Sæt: 60 kr

A soft and round wheat ale with all the texture / En blød og rund hvede ale, med masser af tekstur.
Sæt: 60 kr. 

An earthy, bunless burger that proves a point // En jordnær burger, uden bolle, som står stærkt.
Sæt: 60 kr. 

Kom forbi Jægersborggade 35 lørdag d. 24 september og mød de seje drenge bag South & Sons. Find dit yndligssæt, den perfekte kombination af skønne Sydafrikanske vine og de sejeste kaktusser. Det er weekends perfekte gave. 

Se eventet her: www.facebook.com/events

Og tjek South and Sons her : www.southandsons.com

Comment