Vores vintereventyr er nået en ende og imorgen, Lørdag d. 28 Januar har vi sidste dag i vores POP-UP butik på Gl. Kongevej. Vi vil fejrer at vinteren er ved at slutte og lade foråret komme an ved at tilbyd på -20% på ALLE vare i hele butikken. 
Så kom forbi Vintervækst på Gl. Kongevej 141, imorgen kl. 10 - 16 og få smukke kaktusser fra Kaktus København , planteplaneter og galaxer fra Kaja Skytte, skønne kiminoer fra Skovgaaard og de fineste akvareller fra Matilde Friese til - 20 % . 

IMG_5413.JPG

Vores fine identitet designet af Signe Ohrt og Louise Jakobsen fra Studio Oh Ja

IMG_5414.JPG
IMG_5416.JPG
IMG_5418.JPG

TAK til alle der har støttet vores vinter pop-up Vintervækst, vi kommer til at savne Gammel Kongevej og det fine Vinterunivers. 

VINTERVÆKST
Gl. Kongevej 141
Frederiksberg

Comment