Kaktusser er små levende skulpturer. 
Vi hos Kaktus København har længe drømt om at skabe en udstilling der sætter fokus på æstetikken i kaktusser som kunstværker. Derfor har vi givet kunstnere og keramikere fra hele verdenen følgende udfordring: Skab den perfekte kaktus-krukke. 

Udstillingen hedder: Keramiktus og hylder kaktusser og keramik i fin forening. 22 keramikere fra forskellige dele af verden har skabt krukker i både små og store skalaer og arbejdet med forskellige materialer, former og farver.

Kom og find dit eget unikke kaktus kunstværk, når Kaktus København inviterer til fernisering.
Der vil være god mezcal fra Juuls Vin & Spiritus til at skåle i og mulighed for at købe kunstværkerne. 

Ferniseringen foregår i vores nye højtloftet plantebutik i Nordhavn Plant København
Torsdag d. 5 April 2018. Se mere om eventet her:  www.facebook.com/events

Vi glæder os til at se jer alle sammen,

Kunsterer der deltager i udstillingen: 
Tantri Mustika (AUS) Sisse Lee (DK) Esben Kaldahl & Emma Heegaard ( DK) Chandini (DK) Gitte Bramm (DK) Luxa design studio (TR) Plaey workshop (UK) Boy Knits World (DK) Halfdan Trolle (DK) Josefine & Joost (DK) Sita Riemer wilkenschildt (DK) Adam Whatley (USA) Basco 5 (DK) Lærke/Danish Clay design (DK) Mathilde Digmann (DK) Thelma Araujo (MEX) Ksenia Kolesnikova (RUS) Zofia turbot design (E) Rose Lisbet (UK) Knotenwerk (D) Christian Bruun (DK) Malwina Klaparska (SE)

Comment