Hvilken kaktus ønsker du dig? #18

2 Comments

Hvilken kaktus ønsker du dig? #18

IMG_2007.JPG

Her er den dygtige fotograf Oscar. Oscar skyder skarpe billeder og står bag fotostudioet Zevegraf. Han har nærmest være Kaktus Københavns husfotograf lige fra staren af og drøner altid forbi vores events til en skål. Bag hans kamera får han foreviget vores minder i fine billeder og stemninger. Han er en kæmpe fornøjelse at samarbejde med og har vist enorm tålmodighed overfor os til tider fjollede kaktuspiger. Vi har netop lige lavet et spændende foto-projekt med Oscar, som vi glæder os til at vise jer i det nye år. Vi er heldige at have lært Oscar at kende.

IMG_2010.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig den blå agave. Den er helt picture perfect! Oppefra ligner den en kæmpe stjerne og den lyseblåfarve står i rigtig fed kontrast til de sorte skarpe spidser. Jeg håber på, at den sniger sig ind under juletræet så jeg kan få en sej ørkenplante til samlingen.

IMG_2005.JPG

D 18 DECEMBER er der 20% på denne kæmpe Opuntia titania. Normalpris 1500 kr. I dag kun 1200 kr. Søndags tilbuddet gælder også mandag d. 19 dec. 
 (Denne sort er desværre pt udsolgt)

2 Comments

Hvilken kaktus ønsker du dig? #17

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #17

IMG_2003.JPG

Det her er Rita – dronningen af Vesterbro. Vi er inspireret af hendes gode energi og hjertevarme. Københavnere kender hende som en af byens bedste sociale iværksættere. Tilbage i 2009 startede hun Rita Blås Lopper foran Mesteren og Lærlingen og har siden hen skabt hundredvis af markeder, hvor lokale søndagsslentre og kigger på brugte klæder og dimser langs Sønderboulevard. Sidste forår og sommer samarbejde vi med Rita Blås lopper og skabe det grønne marked ”Københavnernes Plantemarked”. I 2017 har vi lovet hinanden at lave endnu mere sammen og glæder os til det vildeste mix af frodige planter og kaktusser i samspil med Ritas markeder, dj rytmer, og vilde burlesque show –det kan kun blive et godt år.

IMG_2001.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig?
Den her kaktus er den sejeste kaktus. Den er så gigantisk stor og minder mig om rejser i Mexico. Det smukke ved denne kaktus er de store runde plader der gør den organisk og levende. Den grønne farve og de saftige plader gør, at jeg få vildt meget lyst til at tage en bid af den. Det er en af de eneste kaktusser der ikke udvikler pigge og det er sindssygt lækker at man kan røre ved den. Jeg er helt sikker på, at den vil fylde hele mit hus – og det må den hjertens gerne. Den ønsker jeg mig til jul.

IMG_1998.JPG

D 17 DECEMBER er der 20% på denne kæmpe Opuntia titania. Normalpris 5600 kr. I dag kun 4480 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #16

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #16

IMG_5110.JPG

Til højre for os holder vores søde nabo til. Det er Christel, der i april åbnede en lille butik med genbrug, interiør og kunst der hedder Hygge by Berlin.
Christel sidder altid i vinduet og tegner stregtegninger og kruseduller der tilsammen former mennesker, planter og vilde dyr. Hun har det bedste grin der for os til at grine, hvilket er en vildt dejlig naboegenskab i gaden. Vi glæder os til at drikke morgenkaffe på kantstenen til foråret med Christel.

IMG_5109.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig?Jeg ønsker mig disse seje hængekaktusser. Det er genialt med grønt der hænger fra loftet, så det ikke kun er lamper der har den svævende funktion i et rum. Jeg er både vild med den grønne kaktus i grøn potte der næsten giver en forårsstemning og den mere ”hvidt i hvidt” version der passer perfekt her i vinterkulden.

IMG_5095.JPG

D 16 DECEMBER er der 20% på hængekaktusser i Casa Atlantica potte. Normalpris 250 kr. I dag kun 200 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #15

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #15

IMG_1911.JPG

Det her er Signe og Louise aka. Studio Oh Ja. Disse to lækre damer har en særlig betydning for os i kaktusbutikken. Signe og Louise har skabt den smukke identitet til vores nye pop-up butik, Vintervækst på Gammel Kongevej. De har god stil, skarpe øjne og charmerende ideer. Tak for et godt år og lad os hoppe ind i det nye sammen – I er vidunderlige.

IMG_1912.JPG

Hvilken kaktus ønsker i jer? Vi vil så gerne have fingrene i de her høje og seje søjler. De minder os om Frida Kahlo kaktus-hegn. Fra afstand fremstår de som smukke skulpturer og der stinger sig op af potten. Og når man kommer tæt på, har de det vilde grafiske mønster der nærmest ligner en eksotisk slange eller krokodille. De kaktusser er vildt dragende og vi drømmer om at de næste år – på et tidspunkt står som to velkomstsøjler til vores studio-opening i New York.

IMG_1913.JPG

D 15 DECEMBER er der 20% på denne søjle-kaktus. Normalpris 1000 kr. I dag kun 800 kr. Hele kaktushegnet i dag 3000 kr. 

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #14

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #14

IMG_1752.JPG

Vi har lige mødt Rikke, fordi vi sammen har åbnet en grøn pop up på Gammel Kongevej. Side om side med kaktusser hænger Rikkes smukke kimonoer i butikken Vintervækst. Skovgaard er navnet bag silke-kimonoerne med planteprint og botaniske motiver. Vi glæder os til at hænge ud i de kolde vintermåneder og gøre december og januar silkefin og stikkekende grøn sammen.

IMG_1754.JPG

Jeg er blevet helt betaget af de bittesmå mini-kaktusser og sukkulenter. Hver for sig er de unikke og vildt søde og i en større klase er de super dekorative. Jeg har flere steder derhjemme, hvor de kunne give den perfekte mængde cuiteness og grønne stilrene look. Jeg håber på, at de titter frem under juletræet i år.

IMG_1755.JPG

D 10 DECEMBER er der 20% på alle minikaktus. Normalpris 35 kr. pr stk. og 3 for 100 kr. I I dag kun 28 kr. og 3 for 80 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #13

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #13

IMG_1814.JPG

Moa, Sasja og Sine er pigerne bag Nørrebros sejeste arbejdsfællesskab Skrå, der gemmer sig i en grøn baggård ved søerne lige midt i byen. Pigerne har perfekt girl-power-attitude, god energi og sammen har de skabt et arbejdsrum til kreative folk, studerende og iværksættere. Vi holder meget af at hænge ud med pigerne og har sammen afholdt markeder, inviteret til kaktus-croquis og fyldt Skrå med stikkende grønne planter. Vi glæder os til at hoppe ind i det nye år sammen med dem.

IMG_1813.JPG
IMG_1802.JPG

Hvilken kaktus ønsker i jer? Vi er ret enige i, at de mundblæste glaskugler ville hitte på Skrå. Det rene udtryk med planterne gør dem elegante, og vi forstiller os, hvor seje de kunne være i en større installation, der svæver ned fra loftet. Denne måde at hænge planter på er både praktisk og smuk på samme gang. Det er en perfekt måde at indtænke planter i et travlt kontorfællesskab, hvor små landskaber af kaktusser, sukkulenter og airplants kan trives godt. Dem ønsker vi os.

IMG_1815.JPG

D 13 DECEMBER er der 20% på alle ”About form and funktion”glaskugler med airplants, kaktus eller sukkulenter i.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #12

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #12

IMG_5032.JPG

Skråt over for kaktusbutikken holder smykkedesigner Malene til i hendes værkstedsshop. I sommers forvandlede hun en cykelkælder til en lækker butik fyldt med sølv og guld. Vi er blevet fans af hendes smukke costumate smykker der igen i år er på vores ønskeliste til jul. Malene er god ven af kaktusbutikken og drøn lækker.

IMG_5033.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg synes den allersmukkeste er denne kuglekaktus i håndlavet keramik. Kaktussens melleret look passer perfekt til den hvide potte med grønne penselprikker. Selve kaktussen får mig til at tænke på en diamant med dens skarpe grafiske struktur og rene geometri. Og piggene sidder så fint på kaktussen, som om den har taget pigge på for at dresse sig op.

IMG_5031.JPG

D 12 DECEMBER er der 20% på kuglekaktusser i håndlavet keramik fra Casa Atlantica. 

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #11

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #11

IMG_5107.JPG

Her har vi to af de seje drenge fra VESS showroom. VESS er byens festlige udstillingssted midt på Vesterbro. Siden 2011 har 8 boys der kender hinanden fra folkeskole og gymnasiet skubbet til grænserne for, hvordan kunst og mennesker forbindes og vi synes de gør det mega fedt. I løbet af de sidst år har vi udover at danse sammen til diverse festivaller kaktus-udsmykkede til forskellige VESS-udstillinger. Vi glæder os til meget mere kunst og kaktus med drengene.

IMG_5105.JPG

Hvilken kaktus ønsker i jer? Helt klar kaktus-siruppen –den skal med til julefrokosten. Det er så fedt, at man kan spise kaktusfrugter og bruge planten til mere end bare pynt. Og så er vi også helt forelsket i den store guldkugle. Det var det allerførste vi fik øje i butikken – den er annanas cool og et helt kunstværk i sig selv.

IMG_5106.JPG

D 11 DECEMBER er der 20% på guldkuglen. Normalpris 1200 kr. I dag kun 960 kr. Kaktus-sirup: Normalpris 65 kr idag kun 52 kr. 
(Tilbuddet gælder når butikken har mandag d. 12 december) 

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #10

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #10

IMG_5090.JPG

Mathilde er vores nyeste keramiker. Vi faldt over hendes originale og fine håndlavede potter i den lille værkstedsbutik på Møllegade på Nørrebro. Vi stoppede straks op foran vinduet og tænkte, at de skøre porcelænspotter formet som dyr og menneskehoveder ville være et hit til kaktusbutikken. Nu står de på hylderne med kaktusser i og gør butikken endnu mere levende. Det bliver spændende at følge Mathilde og hendes nye værker. Vi synes du er sej.

IMG_5101.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig det store, kæmpe kaktus-træ. Det er så smukt og skulpturelt med et ret så aggressive udtryk. Kaktussen er vidunderligt vild med de mange arme der sidder på den store stamme og jeg bliver fascineret af de mange dimensioner naturen kan skabe. 

IMG_5091.JPG

D 10 DECEMBER er der 20% på kaktus-træet. Normalpris 3500 kr. I dag kun 2800 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #9

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #9

IMG_5030.JPG

Rune er en af de gladeste og mest stilfulde venner af kaktusbutikken. Når der nærmer sig sorte klæder, hat og et finurligt grin, så ved vi, at han er lige om hjørnet. Rune er indkøber af Henrik Vibskov Boutique på Krystalgade. Vibskovs univers var i sommers grøn og stikkende, da vi sammen lavede en kaktus-pop-up shop derinde. Det var en fornøjelse at arbejde sammen og vi glæder os til mere af det og bobler i 2017.

IMG_5028.JPG
IMG_5029.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig denne brainy-lignende kaktus. Når jeg kigger på kaktussen forbinder jeg den med ord som finurlig, visdom og eftertænksomhed. Den er spacy og fed på en og samme gang og det er det som fascinerer mig ved den.

IMG_5027.JPG

D. 9 DECEMBER er der 20% på alle kaktus-hjerner

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #8

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #8

IMG_1642.JPG

HOLA! - Her er Morten, en god ven af kaktusbutikken og manden bag BlueTaco. BlueTaco åbnede i 2016 på Blågårdsgade og har vores yndlings ret på menuen nemlig  en kaktus-taco med sorten Nopal – store grønne plader skåret i strimler og stegt i lækre mexicanske krydderier og hertil lime og koriander. Mmm vi elsker at besøge Morten.

Hvilken kaktus ønsker du dig? Det er klart Nopales også kaldet opuntia-kaktus, som jeg som kok finder mest interessant fordi den er spiselig. Det er fascinerende at gå op opdagelse i de grønne plader og tilberede dem forskellige med krydderier og specialiteter fra det mexicanske køkken. Det er en meget sund og energirig plante der også i de Sydamerikanske lande bliver brugt til lægeurter og cremer. Nopales er kokkens bedste kaktus.

IMG_1640.JPG

D 8 DECEMBER er der 20% på denne kaktus. Normalpris 1450 kr. I dag kun 1160 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #7

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #7

IMG_1750.JPG
IMG_1751.JPG

Kaja er blevet vores rigtig gode planteveninde og vigtige sparringspartner. Hun står bag de lækre svævende Planteplaneter, der hænger i loftet i kaktusbutikken. Derudover udvikler Kaja spændende og elegante messing-uroer og mobiler med marmorkugler og airplants. 3 december åbnede vi sammen Vintervækst - en lækker grøn pop up butik på Gammel Kongevej. Vi glæder os til endnu flere projekter med Kaja i fremtiden.

IMG_1748.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg ønsker mig plantebogen ”Evergreen”. Det er en af de smukkeste bøger, som jeg længe har bladret i og som på fineste vis formidler de bedst korriterede plantekoncepter i verden. Bogen er fyldt af lækre plantefotos og opstillinger, der giver god inspiration til, hvordan man kan leve med planter. Wau den kunne jeg godt tænke mig.

IMG_1749.JPG

D 7 DECEMBER er der 20% på bogen ”Evergreen” fra Gestalten. Normalpris 399. I dag kun 320 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #6

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #6

IMG_1638.JPG

Jubii Astrid er vores ægte yndlings kaffe-pusher. Vi holder meget af at besøge Astrid på The Coffee Collective, hvor hun er barchef og skænker vores ugentlige kaffe. Vi er blevet afhængige af de lækre ristede bønner og det lokale kick, det giver at hænge ud på kaffebaren, hvor Astrid altid er fuld af godt humør og gode historier.

IMG_1636.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg kan virkelig godt lide denne smukke lyseblå agave. Den minder mig om en ananastop – eksotisk og tropisk lækker. Den vil passe perfekt på mit gulv derhjemme, så jeg satser stærkt på, at den ligger under juletræet i år.

IMG_1639.JPG

D. 5 DECEMBER er der 20% på denne smukke agave. Normalpris 1500 kr. I dag kun 1200 kr. 

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #5

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #5

IMG_1628.JPG

Birk er god ven af kaktusbutikken. Han er restaurantchef på Musling – stedet man skal gå hen, hvis man vil spise skalddyr. I sommers indrettede vi trappeindgangen til Musling med islandske lavasten hvor på der gror sukkulenttræer og skabte en fine opstillinger af douche sukkulenter der ligner vilde undervandsplanter. Vores samarbejde endte med en vildt dejlig aften på Musling med bobler, skalddyr og hyggelig betjening af Birk.

IMG_1631.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Det er klart cowboy-kaktussen der er den fedeste. Det ligner, at den lige er hevet op af ørkensandet og stå der robust og bombastisk. Jeg kan godt lide den mørkegrønne farve og at den har armene i vejret. Lige netop denne kaktus skal være på min ønske liste i år.

IMG_1629.JPG

D. 5 DECEMBER er der 20% på denne seje store cowboy kaktus i lys teracotta potte. Normalpris 2200 kr. I dag kun 1780kr. (Vi har kun 1 et eksemplar af denne kaktus i butikken) 

Comment

Åbningsfest i Vintervækst

Comment

Åbningsfest i Vintervækst

Velkommen i vores nye vinter-POP-UP butik Vintervækst. 
I lørdags havde vi den dejligste åbningsfest i vores nye lokaler på Gl. Kongevej. Det var en vildt dejlig dag fyldt med skønne folk, masser af varm te og massevis af smukke kaktusser, kimonoer, svævende planterplaneter og akvareller. Vi er så lykkelige for nu at kunne byde alle velkommen  vores nyes nye grønne vinter-univers. 

Vores POP-UP butik er åben alle dagen (undtagen søndag) frem til 31 januar og vi håber at I alle har lyst til at svinge forbi og sige hej til os. Butikken er fyldt op med åreste sejeste og smukkeste grønne gaver fra Kaktus København, Kaja Skytte, Matilde Friese, NuTe og Skovgaard

Vintervækst-pigerne: Maja fra Kaktus København, Rikke fra Skovgaard Kimono, Cille fra Kaktus København, Matilde bag Matilde Friese akvareller, Kaja Skytte bag Kaja Skytte studio og Planteplaneter. 

Foto af den dygtige fotograf Oscar Haumann fra Zevegraf

Besøg Vintervækst
Gl. Kongevej 141
Frederiksberg

Åbningstider:
Mandag:  11 - 18
Tirsdag: 11 - 18
Onsdag: 11 - 18
Torsdag: 11 - 18
Fredag: 11 - 18
Lørdag: 10 - 16
Søndag : Åbent søndag d 18 dec fra 10 - 16

Se mere om Vintervækst på vores facebook 

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #4

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #4

IMG_1627.JPG

Vi er så glade for at være en del af Jægersborggade da gaden her er fuld af søde og hjælpsomme mennesker og Jørn er bestemt en af dem. Jørn er nemlig vicevært på Jægersborggade og den dejligste af slagsen. Han bor selv i gaden og har været vicevært her i 5 år. Når ikke han fixer vores radiator eller skruer på vores håndtag og holder gaden ren, så ser vi ham sidde på trappestenen og sludrer med folk eller får sig en fyraftensøl på BAR. Jørn er en meget stor del af stemningen på gaden og man får altid et smil og et vink på sin vej. 

IMG_1626.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig?
Denne her gule kaktus er sjov. Og flot med alle dens plader. Den er meget levende og der er ret meget gang i den. Jeg ville blive glad, hvis den lå under mit træ i år.

IMG_1625.JPG

D 4 DECEMBER er der 20% på gule microdasys-opuntia i lys teracotta potte. Normalpris 100 kr. I dag kun 80 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #3

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #3

IMG_1617.JPG

Her har vi Mathilde Friese. Mathilde laver smukke botaniske akvareller, der tager dig med ind i et forunderligt, sirligt og organisk univers. I dag åbner vi sammen pop-up butikken Vintervækst på Gammel Konge Vej med planter og plantedesign fra gulv til loft. Vi glæder os til at hænge ud med Mathilde i de næste to måneder i Vintervækst, hvor du kan finde hendes smukke værker side om side med kaktusser. Det bliver vinterskønt og plantevildt.

IMG_1620.JPG

Hvilken kaktus ønsker du dig? Jeg er blevet helt vild med den hvide sne-opuntia i den smukke håndlavede hvide keramik. Den har dejlige bløde former og et skarpt rent look, som jeg synes vil passe perfekt hjem til mig. Jeg drømmer om, at den står under juletræet i år.

IMG_1615.JPG

D 3 DECEMBER er der 20% på sne-opuntia i håndlavede hvide krukker. Normalpris 250 kr. I dag kun 200 kr.

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #2

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #2

Ved siden af kaktusbutikken på Jægersborggade er der rykket de sødeste svampe-fyre ind. Ebbe, Mikkel og Rasmus står bag Beyond Coffee der omdanner økologisk kaffegrums til spiselige østershatte. Man kan købe svampene i løsvægt eller selv dyrke dem derhjemme ved hjælp af et ”gro-sæt”.  

Vi synes, at det er dejligt at kaktusbutikken har fået en lige så nørdet specialvarebutik som nabo. Vi følger spændt med i de nye skøre projekter drengene starter, og elsker når de inviterer på fyraftens-fest med smagsprøver på syltede og stegte svampe og ristede melorme med sour cream & onion.

Hvilken kaktus ønsker I jer?

Det er klart den lange rastafari-lignende kaktus, der er den fedeste. Den ligner en blanding af en undervandsplante og et monster. Og dens lange arme som faldet ned over potten gør den særlig og lidt mystisk. Det er klart den kaktus, der vil passe bedst til vores svampefarm med de hængende østershatte. Den ønsker vi os til jul. 

D. 2 DECEMBER er der 20% på denne type rastafari-hænge-kaktus . Normal pris 250 kr. idag kun 200 kr. 

Comment

Vintervækst POP-UP SHOP

1 Comment

Vintervækst POP-UP SHOP

Der sker noget vildt og skønt på Gl. Kongevej 141.  På lørdag d. 3. december åbner pop-up butikken VINTERVÆKST med fokus på botanisk inspireret interiør og design. Kig forbi og vær med til at varme op under vores dejlige vintervæksthus! 

VINTERVÆKST spirer frem som en oase i vintermørket på Gl. Kongevej i december og januar, hvor vi fylder butikken med svævende planteplaneter, smukke kimonoer, elegante mobiler, organiske akvareller, vilde kaktusser og økologisk te. 

Glæd dig til det fineste og grønneste univers med masser af liv, farver og æstetik, der med garanti kan få dig ud af dit vinterhi. Nyd en grøn drink sammen med os og find inspiration til den perfekte jule- eller mandelgave. 

I løbet af åbningsperioden kan du deltage i vilde konkurrencer, workshops, spændende planteevents og meget meget mere. 

Følg med i vores vinter-plante-eventyr
Facebook: www.facebook.com/vintervaekst
Instagram: @vintervaekst 

De grønneste hilsner

/Kaktus København
/Kaja Skytte
/Skovgaard
/Matilde Friese x NuTe Organic

En af de seje piger bag Vintervækst er Kaja Skytte. Hun fylder butikken med sit smukke univers af planteplaneter og svævende galaxer. 

To andre seje brands bag pop-up butikken er NuTe og Matilde Friese.
NuTe laver økologiske te-blends inspireret af naturen i Skandinavien og pakket i unika birketræsdåser. Matilde Friese skaber botaniske illustrationer af grønne organismer med akvareller.

Vinterens smukkeste kimonoer kommer fra en af de andre seje piger bag Vintervækst. Rikke Skovgaards kimonoer er en nordisk fortolkning af den japanske kimono med planteprint.

Og selvfølgelig vil der være massevis af kaktusser og vilde ørkenplanter fra Kaktus København Derudover fylder vi butikken med et udvalg af kaktus-jule-kort, kaktus-marmelade og smuk håndlavet keramik. 

I disse dage er vi i fuld gang med at indrette de smukke lokaler på Gl. Kongevej. Det er Finderskeepers lokaler som vi har fået lov til at poppe up i.

Vi glæder os til at slå dørene op for vores grønne vinterunivers. Kig endelig forbi på lørdag mellem kl. 10 og 16 til åbningfest. Vi byder på koldbrygget te med vodka og kaktussirup, god stemning og vilde åbningsscoop. Se åbningseventet her: www.facebook.com/events

1 Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #1

Comment

Hvilken kaktus ønsker du dig? #1

Midt i træflisen ligger den fineste kaktus-baby. 
Hun er datter af Gro og vores nyeste og allerfineste medlem af kaktusbutikken. 
Hendes fulde navn er Gertrud Daisy, men vi kalder hende bare Daisy.
I øjeblikket spiser og sover hun en del, men hun bliver også underholdt af vigtige forhandlinger, revisormøder og brainstorms om kaktusbutikkens fremtid når vi i 2017 skal udvide. 
Alt er spændende og hun har først lige opdaget verden – en skøn og skør kaktusverden.

Hvilken kaktus ønsker du dig? Da Daisy var inde i maven blev vi vilde med kaktussorten ”Opuntia microdasys” på grund af dens runde smukke former og hvide bløde pigge. Deraf fik hun navnet Microdaisy, så selvfølgelig står denne pladeformede kaktus på hendes ønskeliste i år i en lille fin håndlavet keramikkrukke.

D 1 DECEMBER er der 20% på alle Opuntia Microdasys.

Comment